2821
2789
عنوان

عشق ، تا ابد ...

139 بازدید | 11 پست

تقريبا پنج ساله باهميم و نامزد شديم باهم تازگيا . نامزدم هميشه برام همه كاري كرده هميشه عشقشو بهم ثابت كرده و تو جمع دوستاش و خانوادش ازم تعريف كرده ، از هوشم از توانايي هام از همه چيزاي خوبم ، اما ادم خيلي برونگرايي نيس دوست داشتنشو خيليييي زياد ابراز نميكنه من اما با عشق زنده ام كلا شور و هيجان زيادي دارم دوست دارم همييييشه مورد عشقش قرار بگيرم دوست دارم هر لحظه ازش عشق ببينم و بي چون و چرا ، ي عشق بي افول ... ميدونم خيلي اوقات اين عشق ِ بي وقفه ، ممكن نيس ... ميدونم واقعا شوهرم دوسم داره و تو اين پنج سال بوده ي وقتايي ك باهم ب مشكل برخورديم و فك كرديم ك ب اخر رسيديم من تونستم ك از موضعم كوتاه نيام اما اون   چندين بار  اعتراف كرده ك ضمن اينكه ناراحته ازم اما اصلااااا نميتونه بدون من زندگي كنه و نتونسته اون چن روز ب كاراش برسه و نهايتا اون بود ك منو ب رابطه برگردوند ... حالا من ترسم از اينه ك كلا توو زندگي اون سرد بشه و من نتونم اون عشقي ك بهش نياز دارم رو خودجوش بدست بيارم  . من بي نهايت حساسم اما حس ميكنم اون همينكه خيالش از بودن من راحت بشه فك ميكنه اونقدرا ب ابراز عشق كردن احتياجي نيس ، ميدونم خيلي بهم فك ميكنه اما تا حدودي سنتي هست توي جمع  تا حد زيادي ميخاد حسشو قايم كنه  انگار دوست داشتنو مغاير با غيرتش ميدونه ... من اما دوست دارم هميشه اين حسو ازش بگيرم ك هميشه و همه جا بهم اولويت ميده و اخترام ميذاره ...

دقیییییقا اخلاق شوهر منو داره.

متاسفانه نمیشه تغییرش داد.

من سعی کردم.

میگه تو باید از کارام عشقمو بخونی.

منم مث تو پرررر از انرژی و شور و شوق و هیجانم.

نمیشه دگ.چه کنیم.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا داغون ؟ 

چون بعد از ۶ سال ،امروز تو صورتم نگاه کرد و گفت از اول عشقت دروغ بود،میگه عشق و دوست داشتن دروغ محض.

خیلی راحت میگه عشق و عاشقی مال کتاباست

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
چون بعد از ۶ سال ،امروز تو صورتم نگاه کرد و گفت از اول عشقت دروغ بود،میگه عشق و دوست داشتن دروغ محض. ...

اه شوهر منم  فك ميكنه عشق ب اون شكلي ك من بهش نگاه ميكنم وجود نداره ... ادعا ميكنه ك حسي ك بمن داره قوي تر از حسيه ك من ب اون دارم 

ميگه تو داري از واقعيت زندگي فاصله ميگيري

اه شوهر منم  فك ميكنه عشق ب اون شكلي ك من بهش نگاه ميكنم وجود نداره ... ادعا ميكنه ك حسي ك بمن ...

شوهر من همه چیز تو پول میبینه و تمام

به معنای واقعی قلبم شکسته،از زندگی بیزارم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
شوهر من همه چیز تو پول میبینه و تمام به معنای واقعی قلبم شکسته،از زندگی بیزارم

عزيز دلم ...

اخه اوضاع بدي هم شده 

زندگي الان  خيلي عشقو كمرنگ كرده 

ايشالا ارامش ب قلب لطيفت بياد

اگه من بودم همین پستو کپی میکردم و واسش میفرستادم..یا حرفامو رودرو بهش میگفتم

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
عزيز دلم ... اخه اوضاع بدي هم شده  زندگي الان  خيلي عشقو كمرنگ كرده  ايشالا ارامش ...

هیچ وقت فکرش نمی‌کردم یک روزی جواب دوست داشتنم ،بشه پوزخند

هیچ وقت فکر نمی‌کردم جواب قلب عاشقم بشه به خاطر پول

گند بزنن این دل واموندم 

الهی که همین مریضی بگیرم و راحت بشم

2824
2823
2791
2779
2792