2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 30 پست

کاش ب این نرووووو گفتنا گوش بدی 🤦🏻‍♀️

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با رفتنت سطح خودتو پایین میاری

یه بهانه بیار کنسلش کن و دیگه قبول نکن که بری

ایشون باید بیاد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اوپن مایندن😁

مادر پسرا تو اینجور چیزا ادای اپن مایندارو در میارن دوروز بعدش میگن وا دختره ی رویی داشت ی خورده حیا نداشت  پاشد شکلاتم گرفت برا خودشیرینی ک خودشو بچسبونه اومد خونه ما 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
اره کلا باید نجیب بود و سنگین

ببین این بنده خدا کار بدی نمی کنه ها اگه تو کشور دیگه بود چ عیبی داشت اصن این کار کاره بدی نیس اما واقن جنس مادر پسرا خرابه فرهنگمونم ک افتضاح 

اره درست میگی،

😘