الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
یعنی خنده دار ترین مدل خواستگاری مال من بود. در پنجره اتاقم باز بود و پرنده آمده بود داخل از اینور پرواز میکرد اونور. هربار یه جیغ میزدم. آخرم رفتیم اتاق کناری. از خنده قش کرده بودیم
ما هی منتظر بودیم تنها بشیم حرف بزنیم، نوه ی خاله ام هی درو باز میکرد مزه میپروند، بعد میومدن میبردنش درو میبستن، باز سرو کله ی بی صاحابش پیدا میشد، یعنی تو روح مامانش که آورده بودش 😐😐😐
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
میشه پسر عمه داماد بزرگمون و ی آشنایی دور همه میدونسن باهمیم
اون شب من ت ی جلسه بله دادم
دیگ ب بهانه دوردور و دیر وقت شدن موند