2777
2789
عنوان

اسم بچه

139 بازدید | 11 پست

تعداد رای : 32
نظرسنجی
مرسانا=هدیه خداوند
10
31%
دلسا=همچون دل، مهربان
22
68%
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

مرسانا خیلی زیاده...بخدا از هر۵تا اسم ۳تاش مرساناس

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
مرسانا خیلی زیاده...بخدا از هر۵تا اسم ۳تاش مرساناس

من گفتم هلنا

همسر گفت مرسانا

آخر با دلسا یکم به تفاهم رسیدیم🤣

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دلسا خیلی نازه و کمتر شنیدیم این اسمو...ان شالله بسلامتی و دلی خوش دختر گلتو بغل کنی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
دلسا خیلی نازه و کمتر شنیدیم این اسمو...ان شالله بسلامتی و دلی خوش دختر گلتو بغل کنی

ممنون عزیزدلم

دلسا خوجله موجله

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
دلسا بهتره  من اسم دختر نبات هست

قشنگه

من شوهرم گزاشتن اسم بچه رو بعهده خودم گزاشته کلا. چون بنظر خودم و اون زن ۹ ماه تحمل میکنه درد رو پس ...

ما باهم انتخاب میکنیم، ولی به تفاهم رسیدن یکم سخته

من گفتم هلنا همسر گفت مرسانا آخر با دلسا یکم به تفاهم رسیدیم🤣

هلنا ازهمش بهتره

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز