نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 عنوان خواهش میکنم 55 بازدید | 4 پست اونایی که یه معجون ویژه یا هرچی (ب جز ورزش چون کرونا هست نمیتونم برم باشگاه....)انجام دادن برای ازبین بردن شکم ونتیجه گرفتن بیان بگن...مرسی دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃 1398/12/14 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somyiii عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 3349 صبونه جو دوسر با ماست یا شیر بخورناشتا یک لیوان آب ولرم +دارچین و لیموقبل از غذا تخم زنیان یا زیره بخور
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 صبونه جو دوسر با ماست یا شیر بخور ناشتا یک لیوان آب ولرم +دارچین و لیمو قبل از غذا تخم زنیان یا زی ... چقد زمان میبره تا شکمم کامل بره؟ دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
somyiii عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 3349 چقد زمان میبره تا شکمم کامل بره؟ غذاتو کم کن ؛تو خونه هم ورزش کن شکم که کامل تخت نمیشه صد ساله رعایت میکنم هنوز ی کوچولو شکم دارم