2777
2789
عنوان

اولین مکالمه

338 بازدید | 29 پست

سلاام خانمااا من با واسطه ی دو نفر با یکی اشنا شدم یبارم همو دیدیم و مکالمه ای نیم ساعته ای داشتیم چون هدفمون ازدواجه همون هول حوشه مکالممون حالا بعد یه هفته و خورده ای یه گروه مشترک درست کردن ک یخمامون یجورایی اب بشه و شماره همو گیر اوردیم اون پیش قدم شد و پی وی پیام داد قبل اینکه شماره ی منو داشته باشه دوبار اومده بوده محل کارم و منو پیدا نکرده این موضوعو به من گف و من گفتم چون هماهنگ نکرده بودی اینجوری شد ایشون گف فردا بهتون زنگ میزنم و اولین مکالمه ی تلفنی ما میشه تاالان تماس نگرفت بد میشه من زنگ بزنم فردا بگم بد قولی؟؟ 

و یچیزی ک هست اینه ک همدیگه رو شما و فلان و...صدا میکنیم یجورایی صمیمی نشدیم ...

چکار کنم به نظرتون؟؟؟

بزا زنگ بزنه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زنگ نزن چون اولین مگالمه هست صبر کن خودش پیش قدم شه ی کم صبوری کن شده چن روز منتظر باش ولی بزار خودش بزنگه وقتی هم زنگید اینکه منتظرتماسش بودی رو اصلا رو نکن..شما گفتنم خوبه ی کم ناز داشته باش اینقد زود صمیمی نشو عزیزم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
نه زنگ نزن چون اولین مگالمه هست صبر کن خودش پیش قدم شه ی کم صبوری کن شده چن روز منتظر باش ولی بزار خ ...

نگم بدقولی؟ 

یه چیزیم هس مثلن میگه به اینایی ک واسطه شدن ک مثلن فلانی سرسنگینه باهام

نگم بدقولی؟  یه چیزیم هس مثلن میگه به اینایی ک واسطه شدن ک مثلن فلانی سرسنگینه باهام

ن نگو ..تازشم اگه اون گلگی کرد که شما نزنگیدی بگو اینقد مشغله کاری داشتم شما ببخشید 😉..اون ک میخادت میادعزیزم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
ن نگو ..تازشم اگه اون گلگی کرد که شما نزنگیدی بگو اینقد مشغله کاری داشتم شما ببخشید 😉..اون ک میخادت ...

عزیزم یه چیزیم ک هس میخوام عادتش بدم به صبح بخیر و شب بخیر ولی اصن در طول روز چتی نداریم 

مثلن امروز گفتم صبح بخیر بفرستم با استیکر جواب داد