2777
2789
عنوان

نشانه ظهور ...

927 بازدید | 40 پست

سلام بعضیا میگن اومدن کرونا و نبود دوای اون نشانه ای از ظهور راسته؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما در زمان آخر الزمانیم این که بدیهیه

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

داروی طاعونم ۱۰ سال بعد که کلی مرده بودن اومده . اون موقعم همه میگفتن آخر الزمانه

زمان طاعون علم انقدر پیشرفته نبود....بعد هم چون این جهش یافتست میگن که گفته شده علم انسان بلای جان خودش میشه کسی ک ویروس رو درست کرد اولین نفر خودش مرد 

تو نشانه های ظهور به این مورد اشاره شده بله

انشالله منکه ارزومه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

نه عزیزم .نشانه های اصلی 5 تاس تا محقق نشه ظهور اتفاق نمیفته .بقیه چیزا حتمی نیستن میتونه باشه میتونه نباشه ولی زیاد شدن بلا و فتنه برای ازمایش و عربال شیعه ها و یارای امام زمان حتمیه

زمان طاعون علم انقدر پیشرفته نبود....بعد هم چون این جهش یافتست میگن که گفته شده علم انسان بلای جان خ ...

من فک نمیکنم ربطی داشته باشه هیچ کسی از زمان ظهور و حتی حدودش هم خبر نداره

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

اینو نمی نمی دونم ولی مثب اینکه تو همین ایران برای ساخت دارو به نتایجی رسیدن و تو مرحله آزمایش بالینیه

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑