2777
2789
عنوان

بنظرتون الکی ناراحت شدم😶☹

266 بازدید | 22 پست

امروز با نامزدم نشستع بودیم تو واتساپش بودم دیدم ی گروهیه واسه کارگاهشون بعد خلاصه پسرن دیگه کلی چیزای چرت و پرت و اینا... بعد یکیش عکس ی خانوم تپل بود فکنم😐😑😐😐😐لخت بود بعد نامزدم اصن چت نمکرده تو گروه بجز چن کلمه مودبانه بعد من خیلی ازش مطئنم ولی خب یکم ناراحت شدم زیر عکسه نوشه بود چ تپله ایموجیاش یادم نی اما ازینا نبود😋😍😘

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

هیزن پسرا

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

پسر است دیگر.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو حساس نکن عزیزم . متاسفانه یا خوشبختانه این چیزا بین خیلی از اقایون طبیعیه

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
عکس خانومه رو بذار ببینم در چه حد تپل بود؟

حالا حدش مهمه😂😂😂

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
به ایموجی حسودی کردی بیخیال بابا 

عکس بود خب😶تازه گفم بش گف منظوری نداشم عادیع گفم نمیخام عادی شه مال منم عادی میش گف غلط کردم😑

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)