2789
عنوان

اطراف شما

105 بازدید | 10 پست

پسرایی که اطرافتون هستن ایا به خانواده هاشون میگن اگه دوست دختری داشته باشن؟؟درواقع این که هنوز شرایط ازدواج نداشته باشن و با دختری باشن با خانوادشون راحت هستن؟

بلع 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

داداش من میگه☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داخل ایران اینجور چیزا به جز داخل شبکه های جم رایج نشده هنوز 🌹

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
همسر من وقتی ب این نتیجه رسیدیم ک مناسب هم هستیم ب خانوادش گفت  داداشمم همینطور

من دوست پسرم میگه گفتم ولی اصلا پیش خانوادش باهام حرف نمیزنه تا جاییم که میدونم خانوادش زیاد خوش اخلاق و مهربون نیستن خودم بعید میدونم گفته باشه 

من دوست پسرم میگه گفتم ولی اصلا پیش خانوادش باهام حرف نمیزنه تا جاییم که میدونم خانوادش زیاد خوش اخل ...

ببین همسر منم گفته بود ولی ای کاش نمیگفت

سر همین ب مشکل خوردیم خیلی ولی خداروشکر حل شد

اگه دوست پسرت آدم معقولی هست و مورد تاییدت اجازه بده خودش تصمیم بگیره 

لزومی نداره جلوی خانواده ای ک میگی خوش اخلاقم نیستن صحبت کنین باهم