2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی می خوایی بخونی؟؟؟

اخه چرا تجربی؟؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یکم مشکله

چون تازه مادری

و هنوز بچه داری و خونه داری باهم دستت نیومده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

اخه چرا تجربي؟؟ متوجه نشدم

میگم چرا همه دنبال تجربی خوندن هستن 

رقابت زیاد و بسیار سخت 

چند سالته؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

[QUOTE=127033978]یکم مشکله چون تازه مادری و هنوز بچه داری و خونه داری باهم دستت نیومده[/QUO

دقیقا یاد خودم افنادم چقد اذیت شدم تازه دختر من بچه گریه کن و بغلی اصلا نبود ولی من خیلی اذیت شدم الان که باردارم خیلی سعی میکنم رو خودم کار میکنم که به خودم سخت نگیرم

٣٣ چي بگم 

ببخشید میپرسم ...شغلتون چیه؟؟؟

وتحصیلاتتون

ارشد دارم كارمندم

خوب خوبه که 

ارشد داری شغل هم داری 

می خوایی چی بخونی ...پزشکی هم قبول بشی  ۶ سال گیری بعد یکسال طرح 

بعد میشی ۴۰ سال 

بگذریم که بچه داری وشوهر داری ...

بعد دیگه نمی تونی تخصص قبول بشی چون سنتم بالاست

بقیشم... خوب مثل کارمندیه حقوقشون 

خوب خوبه که  ارشد داری شغل هم داری  می خوایی چی بخونی ...پزشکی هم قبول بشی  ۶ سال گ ...

نه مدرك نه درامد اهميتي نداره 

دندون رو دوست دارم 

همه چيز كه حقوق و درامد نيست