2777
2789
عنوان

بیاین کمک

118 بازدید | 16 پست

بخدا تک تک موهام سفید شده از دست نر، صبح تا حالا میگم شیرخشک برا بچه بخر، ماهی بخر، گوشت چرخ‌کرده بخر، اصلااااا، میخواد حرصم بده، میخواد کفری بشم، میخواد جیغ بزنم داد بزنم، اینقد جلو خودمو گرفتم دارم خفه میشم، الان بهش گفتم اصلا جواب نداد رفته تو اتاق خودشو با بچه مشغول کرده تا ساعت 7 هم خوابیده، 3 روزه اینقد این بچه ها مرغ خوردن هااا، این کرونا مسخره هم هست، نمیتونم جمع کنم برم خونه بابام، میگم زنگ بزنم مامانش بیاد اینجا 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خودت بروبخر

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
نمیخواد حق رو به پسرش میده فقط خودتو ضایع کردی اگه واقعا پول نداره میخوای چیکارش کنی سرشو ببری؟

اخه کار همیشه س، نه فقط الان بخدا بریدم، چیکار کنم پس، شیطونه میگه برم هر چی از دهنم درمیاد بهش بگم و بشورمش، آخه منم حدی دارم

اخه کار همیشه س، نه فقط الان بخدا بریدم، چیکار کنم پس، شیطونه میگه برم هر چی از دهنم درمیاد بهش بگم ...

حرص نخور ولش کن خودش خسته میشه ..برو خودت خریدتو بکن آدم حسابش نکن شیر بچه که دیگه واجبه