2777
2789
عنوان

هنوز!!!

119 بازدید | 8 پست

هنوز چن وقتی نشده که به خانواده شوهر زنگ نزدم 

آخه ما راه دوریمو انتظار دارن زنگ بزنم ،پسرش میزنه اما من نه یه چن روزیه 

دلم ازشون پره یه کاری مرده بودن شوهرم خیلی باهام بد رفتاری کرد گفتم نه انگاری هر چی کوتاه میام اینا بدتر میکنن

باورتون نمیشه اصلا دوست ندارم صداشونو بشنوم ،استرس میگیرم ،خدایا

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

حالا مادرشوهرم زنگ زده میگه تو که خبری آزما نمیگیری و فلان ینی میخواستم ....‌‌‌

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم سرباز بود نبودش یکبار باهام تماس نگرفتن تازه منم  هر هفته زنگ میزدم بهشون یک هفته زنگ ...

دقیقا خودم پرتوقعشون کردم ،اللنم به شوهرم گفتم هر وقت تو به پدر مادر من زنگ زدی منم میزنم ،والا تاکی احترام کنی اما اونا عین خیالشون نباشه،فک میکنن خیلی مهمن برام

دلم میخواد بگم چرا احترام زوری میخوایین

یه تاپیکی بود یه خانومی سوئد بود فکر کنم،میگفت خانواده شوهرم از ایران زنگ میزنن فشارم میره بالا،یعنی از هزاران کیلومترم نیششونو میزنن..اکثرا همینیم خواهر..مادرشوهر منکه منو ردیابی میکنه مثل پوآرو..زنگ میزنه خونه اینور اونور بدونه من مثلا فلان روز کجا بودم،چرا دیر گوشی برداشتم

یه تاپیکی بود یه خانومی سوئد بود فکر کنم،میگفت خانواده شوهرم از ایران زنگ میزنن فشارم میره بالا،یعنی ...

وایی چطوری تحمل میکنی؟؟

محل نمیزاری؟؟؟

واقعا پسرا اونا با خانواده ما تماس نمیگیرن😐

باز با همه بی احترامی که به من میکنن من باز هیچی نمیگفتم

تازه آلبوم عروسی گرفته بودیم پدرشوهر نگا میکرد گفت پسرم حیف شد جاش اینجا نبود منو میگی فقط جوابشو دادم

حالا میگم چرا داد نزدم که شوهرم از اون اتاق بیاد ببینه چی میکه

محل نمیذارم ول گاهی دیگه جوش میارم..عادت کرده بود شبا ساعت دوازده زنگ میزد خونمون،منم دوتا دختر کوچیک دارم زود میخوابن،چندبار به شوهرم گفتم روز رو که ازش نگرفتن،نه اون شاغله نه من.نصف شب زنگ میزنه،شوهرم توجهی نمیکرد،یه بار که زنگ زد برنداشتم،صبح زود زنگ زد دیشب کجا بودین چرا برنداشتین،منم عصبانی گفتم خواب بودیم پریز رو کشیده بودم،کاری داری زودتر زنگ بزن..تازه بهشم برخورده بود ولی راحت شدم،خیلی خیلی پیگیر ماس..سه تا پسر و دو تا دختر دیگه هم داره.