2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نم نم دارم انجام میدم فکر کنم تا 4 ام عید ََطول بکشه آنقدر ک لاک پشتی کار می کنم 😁

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من ت عقدم خونه خودمون ک نیازی ب خونه تکونی نداره..خونه نامزدم اینارو هم اشپزخونه رو تموم کردیم و فرشارو دادیم قالیشویی منتظریم فرشا بیاد

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

من دیروز اتاق پسرم رو تمیز کردم امروزم حموم دستشویی رو بصورت اساسی

بعد عید اسباب کشی دارم اینم چون قرنطینه شدم انجام میدم حوصلم سر میره اتاق خواب خودمون و آشپزخونه هست در حد گردگیری کار دارن

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

من نم نم دارم انجام میدم فکر کنم تا 4 ام عید ََطول بکشه آنقدر ک لاک پشتی کار می کنم 😁

منکه کاری نکردم با بچه کوچیگ نمیتونمم بکنم تا میرم سمت خونه تکونی گریه میکنه سه ماهشه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
منم هنوز کاری نکردم اصلا دست و دلم به کار نمیره پوسیدم تو خونه دلم گرفته دلم خرید و پاساژ گردی م ...

دقیقا دلم نمیره به کار

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
خونه نامزدتم یعنی مادرشوهرتم تمیز می کنی دمت گرم

مادرشوهر و خاهر شوهر من از اونا نیستن واقعا جای مامان و خاهرمن😍

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟