2777
2789
عنوان

کی مثل من کلافه شدن از خونه موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 35 پست
بابا تازه دو هفته خونه بودید ..ما پسرا که دوسال زندانی هستیم چی

شما پسرا استرس مریضی و مرگ عزیزاتون نداشتید تو اون دو سال و بچه کوچیک که مدام از کلافگی از درو دیوار بره بالا بعدم بحث این چند روز خونه موندن نیست بحث سر بدبختی های این مملکت که تمومی نداره

خدا لعنت کنه این چینیارو و اونایی که راهشون دادن ایران

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما پسرا استرس مریضی و مرگ عزیزاتون نداشتید تو اون دو سال و بچه کوچیک که مدام از کلافگی از درو دیوار ...

منم موقع عبالمالک ریگی خدمت بودم .فقط مردیمو زنده شدیم تا خدمت تمام شد

کرونا از همون اولش یک تجارت بود . خفاش و این چیزا همش چرته . اینا همیشه خفاش میخوردن. بعدشم پخته میخوردن .
خام نمیخوردن .

همش سیاست چین هست که بتونه اقتصاد جهان رو دست بگیره و بالاخره تونست. چند مدت بعد هم واکسن و دارو میده بازار جیب مردم خالی می‌کنه .

کاربر قدیمی هستم.   

من دو روزه دارم به این نتیجه میرسم که داره این داستان بزرگ نمایی میشه 

من خالم تو المانه میگه به ما گفتن همه کاراتون را انجام بدین فقط ضد عفونی کنین نه ماسک نه دستکش تو رسانه اونا گفتن ۳۰ نفر گرفته.   آنوقت تو رسانه ما میگه المان ۲۴۰ نفر گرفته 

2790
2778
2791
2779
2792