2777
2789
عنوان

کی مثل من کلافه شدن از خونه موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 35 پست

بالاخره معنی حبس رو کاملا با سلولهامون درک کردیم برا آیندگان تعریف میکنیم 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

من البته ما امسال قصد خرید لباس نداشتیم ولی خوب بیرون زیاد میرفتیم هر شب .اما الان حس زندونی بودن داریم من امروز تا سوپر مارکت رفتم با هزار ترس و لرز مواد شوینده خریدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون با ماشین شخصی نباید یه دور زد  بچم پوسید تو خونه با امروز میشه 16 روزه که نرفتیم جایی

بچه منم همین طور ایقد گریه میکنه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
بنظرتون با ماشین شخصی نباید یه دور زد  بچم پوسید تو خونه با امروز میشه 16 روزه که نرفتیم جایی

وا منکه ماشینو با اسپری الکل هردفعه پاکسازی میکنیم ی وقتایی در حد دور دور میریم بیرون .

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
قدیمیا میگن سالی ک نکوست از بهارش پیداس همون عید ک شیراز سیل اومد من گفتم خدا ب دادمون برسه امسال

واقعا   خدا بخیر بگذرونه

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
ایشالا زنده بمونیم و مو به مو تعریف کنیم

با عنوان بازمانده‌ای از کرونای ووهانی 

سال 98 ک تموم بشه باید نذری بدیم... عجب سال مزخرفی بود خدایی

عزیزم اگه دقت کنی هرسال وضعیتمون بدتر از پارساله از کجا معلوم سال دیگه یه بلاهایی سرمون نیاد که حسرت همین روزا رو بخوریم هی میگن انرژی مثبت داشته باش اخه چجوری میشه مثبت بود وقتی پشت هم داره مصیبت سرمون میاد

دقت کردین چن وقت زلزله بود بعد شلوغی های آبان شد بعد سایه جنگ رو تا بیخ گوشمون حس کردیم الانم این لعنتی مگه چقد ما جون داریم خدااااا😢😢

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

چرا انقد خودتون عذاب میدین با ماشین برین بیرون چ ربطی داره 

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌

اسیر شدیم بخدا

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

میتونید با ماشینتون برید بیرون دور بزنید یا ساعتای خلوت برید بیرون پیاده روی 

اگر  با فرد آلوده ای در تماس نباشید  به وسایل بیرون دست نزنید و وقتی میاین خونه دستا تونو ضد عفونی کنید که مبتلا نمیشید اینجوری از کرونا زنده بمونیم از افسردگی میمیریم

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری