2777
2789

كدوم قسمت عزيزم ؟ 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ امروزقسمت14وداشتم نگامیکردم باهاش گریه کردم.اونجایی ک بابای رستاوویسوگوش کردعصبی شدرف بیرون

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
کجا نشون داد قسمت14 رو

من ازتوکانال تلگرام میبینم .ولی همه جاهست دیگ توبازارم هست

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
باباش میره اون شاگردشو میکشه من از اول میدونستم کار اون بود  اسمش چی بود؟ کوروش تهامی

از كجا ميفهمه كار اونه؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
امروزش

هیچی فقط خسروبه یکی ک همیشه میومدمحل کارش ازش پول میخاست بابت پول خون باباش شک کردکه اونشب عروسی اون رستارودزدیده ولی بعدش رفت پیشش فهمیدکاره اون نبوده اونموقع حبس بوده.ارشم خواهره رستاروبیرون کردازسرکارش چیززیادی نشون ندادهمینابودهی کشش دادن

باباش میره اون شاگردشو میکشه من از اول میدونستم کار اون بود  اسمش چی بود؟ کوروش تهامی

قسمتای بعدی ومنظورته؟

نمیدونم تو اینستا دیدم کامل نبود

شایدتوصحنه کشتن بابای اون پسره رودیدی ک توقسمت 14رفت پیش اون پسره