2777
2789
عنوان

کممممممک....

147 بازدید | 28 پست

بچه ها من با هزار تا بدبخای و 4 سال ناباروری انتقال جنین انجام دادم و از دو انتقالم , یکیش مثبت شد, الن تو هفت هفته هستم که خونریزی کردم, یعنی چی شده؟ تو رو خدا کمک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف بذار ولی اگر شدید باشه احتمالا سقط.....

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
دارم از استرس میمیرم, به دادم برسید

به دکترت مراجع کن 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بعد از شیاف گذاشتن , خونریزی کردم

عزیز ان شاالله که طبیعی استرس نباید داشته باشی گریه کنی بدتر برودکتر

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

برو زایشگاه شهرتون ......استرستو کم کن. هر چی تقدیر باشه همون میشه.

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
دکترم تهرانِ و الان تعطیلِ, شمارشم ندارم

بره چی شمترشچ نداده بهت‌شرایطت معمولی نیست نمیتوین شمارشو گیر بیاری؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
از کجا میدونی؟ من که اشکام بند نمیاد

من دقیقا هفته هفت ب لکه بینی افتادم با ترس رفتم دکترم 

شیافم شد دوتا صبح و شب 

و اینکه استراحت کردم خوب شد

اصلا استرس نداشته باش بخدا بسپار 

کی گفت شیاف بزاری بادکترت مشورت کرئی گذاشتی یاسرخود