2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 26 پست

واقعا اونیکه اولین بار گفته بچه ها نمیگیرن بزرگترین خیانتو کرده چون هنوزم خیلیا به خیال این بچه هاشونو ول کردن و بیخیال بهداشتشون شدن..من امروز انقد عصبی شدم سر این کوفتی ک سر بچم داد زدم..خیلی استرس دارم خیلی عصبی شدم 😭

به جای استرس تا میتونید بهداشتتونو رعایت کنید و دعا انشالله که سلامت باشید

بخداهمش درحال دست شستنیم پسرمم دیگ یادگرفته پنبه میاره خودش میخوادهمه جاروضدعفونی کنه ب منم میگ واسم الکل بزن روپنبه..الان دوهفته س بچم توحیاطم نرفته..یه امروزبردمش ک داشتیم فرش میشستیم

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان خودتونو توی خونه قرنتینه کنین ،اگه برای خرید بیرون میرین تا میاین خونه همه چی رو رعایت کنین و لباسا رو بشورین ،امید به خدا تن هممون سالم میمونه نگران نباشین ،با استرس خودتونو مریض میکنین بعد میشه توی این وضعیت رفت دکتر؟پس بهداشت رو خیلیییی رعایت کنین و آروم بشینین توی خونه ❤

فقط میخوان جنگ روانی راه بندازن ادمو بترسونن

علامه شیخ باقر شریف قرشی نقل میکند : در یکی از تعطیلات تابستانی مرحوم آیه الله العظمی سید محسن حکیم یکی از طلاب را برای تبلیغ به سوق الشیخ فرستاد . و او چون بدانجا وارد شد دید مردمانش به مرض طاعون مبتلا شده اند و از هر خانه ای صدای ناله وشیون بلند است .  از ناراحتی رو به کربلا نمود و متوسل به سید الشهداء علیه السلام شد  . شب هنگام درعالم رویا امام حسین علیه السلام را مشاهده نمود ، حضرت فرمودند آیا می ترسی . عرضه داشت بله آقا .حضرت فرمودند این بیت را بر درب خانه ات بنویس و به شیعیان هم بگو آن را بنویسند تا محفوظ بمانند :

إنّـي أريد أمانا يا ابـن فاطمة .. مستمسكاً بيـدي مـن طـارق الزمـنِ

مـن فاطـم وبنيـهـا ثـم والدهــا ..  والمرتضــى حيـــدرٌ أعني أبا الحسنِ

و او چنین نمود و شیعیان نیز چنین کردند . هر خانه ای که این نوشته بر آن بود طاعون بدانجا نرسید . و علامه باقر قرشی میگوید در جنگ ایران و عراق نیز این بیت را به هر سربازی که میدادیم سالم به خانه برمیگشت . بدانید این بیت شعر ، حصن حصین و حرز الهی از آفات و بلیات است ، لازم است شیعیان و موالیان اهل بیت علیهم السلام این بیت را بنویسند و با خود همراه کنند و بر سر در خانه هاشان از داخل بیاویزند .

( کامل این حرز اینست :

ب س م ا ل ل ه ا ل ر ح م ن ا ل ر ح ی م

بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا ابا عبد الله .

انی ارید امانا یابن فاطمه    مستمسکا بیدی من طارق الزمن )

این حرز و بنویسید آویزان کنید به  سردرخونه هاتون

البته برا کسایی که واقعا اعتقاد دارن فرستادم

خلاصه بی حرمتی نکنید

علی بن‌الحسین علیه السلام اَشْبَهُالنّاسخَلْقاً وَخُلْقاً ومَنْطِقاً  به رسول الله⚘
اسم و فامیل و عکسشو بذار 

تاپیک ترکید..دوستان هم میگن اصلااسم ونشونی نداده استارتر

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
فک کردم تو استارتری پس از کجا میدونی راسته

نمیدونم راسته یانه😭

بخداهمش درحال دست شستنیم پسرمم دیگ یادگرفته پنبه میاره خودش میخوادهمه جاروضدعفونی کنه ب منم میگ واسم ...

خوب میکنی خواهر گلم من خودمم دوتا دختر دارم کوچیکره رو خودم دستشویی بردنی میشورم ولی بازم دستاشو میشورم از ترس

دو هفته ام هست پامو از خونه بیرون نذاشتم

انشالله که کابووس این ویروس لعنتی تموم بشه

خوب میکنی خواهر گلم من خودمم دوتا دختر دارم کوچیکره رو خودم دستشویی بردنی میشورم ولی بازم دستاشو میش ...

الهی آمین🤲