2821
2789
عنوان

بچه ها😭😭😭😭

319 بازدید | 26 پست

خانمی ک تاپیک زده بودپسرخاله ۳سالش بخاطره کرونافوت شده؟راست گفت؟وای من خیلی میترسم دارم بخدامثل ابربهارگریه میکنم وب درگاه خداالتماس میکنم ب بچه هامون رحم کنه😭😭😭😭😭😭😭خسته شدم دیگ ازخبرای بد..اخه تاکی؟؟😭😭😭😭😭😭😭تروخدانیاین اینجااینجورتاپیکاروبزنین بخداماقبلمون ازجاکنده میشه وقتی میبینیم..چون کاری ک ازدست مابرنمیادجزاسترس واضطراب ک ازخودکرونام خطرناک تره..مادرامیفهمن من چی میگم😢😢😢😭😭

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصفهانی بود اون خانم؟میگن تو اصفهانم یه همچین موردی بوده

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اتفاقا اگه اینجور چیزا واقعی باشه بهترهگفته بشه  تا همش تو فکروخیال نباشیم که بچه هامون نمیگیرن ...

من میدونستم بچه هاهم میگیرن ولی نمیدونستم انقدخطرناک باشه براشون ک ب فوت منجربشه😭😭😭

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز