بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طرف جشن ازدواجشو کنسل نکرده، دیگه خرید لباس براشون واجبه، دید و بازدیدم دارن
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
ایشالا برا تابستون، یه دست داره هنوز خوبه، برا بیرونم می شه پوشید، جایی هم قرار نیست بریم.
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
من که همه خریدامو برای خودم و شوهرم و بچم همرو اینترنتی خریدم آوردن دم خونه همونجا کارت کشیدم خوبیش این بود . از همشونم راضی هستیم الان که با این وضعیت امکان نداشت برم بیرون ولی تصمیم گرفتم از این به بعدم اینترنتی از این سایتی که خریدم همه خریدامو بکنم خیلی قیمتاش خوبه والا .برای روز مرد و پدرم میونید خرید کنید من از این سایت گرفتم لینک تخفیف جشنوارشون اینه.همه جای ایرانم شعبه دارن