2777
2789
عنوان

بهبود‌یافته ها .....

366 بازدید | 20 پست

بچه ها بیاین به جای خبرای بد خبرای خوبس که در مورد ک رونا شنیدن و بزارین تا حال همه بهتر شه 

ما که ۳ تا از اشناهامون که گرفته بودن هر ۳ الحمد الله رو به بهبودن 

اللهم عجل لولیک الفرج

الحمدلله

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی میگی خداروشکر.ولی تعدادش هروز داره زیادمیشه مبتلاها رو منظورمه

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔

ان شالله ک کسی مبتلا نشه اگه هم شد خوب بشه بحق فاطمه الزهرا

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

خدارو شکر .

استارتر الهی خیر ببینی با تاپیکت. از بس خبرای بد شنیدم تا مرز سکته رفتم .احتیاج دارم به یکم امید😥 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
داییم گرفت خوب شد  زن داییم وخیم بود تا دیروز که امروز بهتره خداروشکر  گیلان

راست ميگي ؟؟

يعني داييت كامل خوب شد يا هنوز با هاش در گيره؟؟

احتمال اينكه دوباره برگرده خدايي نكرده هست؟؟

وزن شروع 

خدارو شکر 

یکی شنیدم میگفت زن عموم گرفته با اینکه تبم داشته 

رفته بیمارستان دکتر گفته نیاز ب بستری نداره تو خونه بمونه حالتقرنطنیه تا بهتر بشه 

میگفت خفیف بوده 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
جدی میگی خداروشکر.ولی تعدادش هروز داره زیادمیشه مبتلاها رو منظورمه

عزیزم خیلیا رعایت نمیکنن .بخاطر همین زیاد میشه 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
راست ميگي ؟؟ يعني داييت كامل خوب شد يا هنوز با هاش در گيره؟؟ احتمال اينكه دوباره برگرده خدايي نكرد ...

داییم از بیمارستان ترخیص شده گلم 

آره امکان برگشت هست ولی خدا نکنه 😔

یک کاربر ترکیده 💔

استارتر افرین 

دنبال همچین تاپیکی بودم

دوستم گرفته خیلیمیترسه گریه میکنه 

میخواستم مطمئنش کنم ک خوب میشن خیلیا 

کاش بچه ها چیزای بد ننویسن بتونم براش بفرستم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736