2777
2789
عنوان

توجه توجه☠☠☠☠☠☠

508 بازدید | 13 پست

خطرناک تر از ویروس کرونا اینکه هنوز توف میندازیم رو زمین😷

ضریح بوسی و لیسی راه میندازیم😷

دستکش و ماسک ول میکنیم تو خیابون😷

لطفا کمک کنیم فرهنگ سازی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه اوه از تف نگو که دلم خوووونه 😫😫

صبح‌ها که میام سرکار با انواع مدل و رنگش مواجه‌ام 

کاشکی اینطور نبودن مردممون 😓😓

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اوه اوه اوه از تف نگو که دلم خوووونه 😫😫 صبح‌ها که میام سرکار با انواع مدل و رنگش مواجه‌ام  ...

کافیه یه بار که میبینیم جدی و بدون تعارف تذکر بدیم بسه دیگه حالمون بهم خورد 😷

کافیه یه بار که میبینیم جدی و بدون تعارف تذکر بدیم بسه دیگه حالمون بهم خورد 😷

همین امروز صبح چشمم خورد دیدم یه خانم تف کرد

و یه آقا 

از قبلم که رو زمین زیاد بود 

اول صبح حال آدم بهم میخوره 

یه سری کشورا هستن که جریمه شخصی میکنن طرفو به خاطر این حرکت

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام شما از محلول شیوانا نتیجه گرفتید نهایتا ؟

سلام عزیزم 

بله برای من نتیجه بخش بود 

مشکل موهات چیه ؟؟

سلام عزیزم  بله برای من نتیجه بخش بود  مشکل موهات چیه ؟؟

میخام رشد موهام سریع تر باشه

دارو هم مصرف میکنم

سیستین b6 بایول و پیلفود کمپلکس

داروهای قوی هستن

ولی محلولم میخام امتحان کنم

حالا صفحه های اول تاپیکم هنوز

میخام رشد موهام سریع تر باشه دارو هم مصرف میکنم سیستین b6 بایول و پیلفود کمپلکس داروهای قوی هستن ...

بیا اینجا با هم صحبت کنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1578553/دورهمی-گیسو-کمندا?postId=126979200