2777
2789
عنوان

دلخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست
عزیزم دلخوری نداره شوهر من اسم پسرمون رو ذخیره کرده برا مخاطبین گوشیش 

یعنی شما خودتت هویت نداری؟ اسمه دیگه کی از یه اسم سو استفاده میکنه آخه هر کسی یه اسمی داره من این غیرت بی مورد رو هرگز نفهمیدم 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
منم اگه همراه سیو کرده بود راضی بودم رفتارش خیلی زشت بود

به نظرم عقيده اش اشتباه 

هيچكس شماره زن طرف برنميداره 

ولي شوهر خواهر چرا

به اميد خدا منم به زودي مامان ميشم😍توكلت علي الله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخواسته خواهرش روببره بالااگه میخواست ببره بالا که اینو نمیگفت اصلا دلگیرنشو شاید منطورش بوده تو خیلی خوشگلی شاید کسی بهت نظر پیداکنه بعد بخواد از گوشی شوهرت شماره ات رو برداره به نظرم اینطوری عاقلانه تره اگع فکرکنی 

یعنی شما خودتت هویت نداری؟ اسمه دیگه کی از یه اسم سو استفاده میکنه آخه هر کسی یه اسمی داره من این غی ...

کلا خیلی نمیشه از رفتار مردها سر دراورد آخه زندگی اینقدر بالا وپایین داره که نباید به خاطراین طور چیزها دلخورشد نمیدونم هر کی یه حساسیتی داره شایدم شما درست بگی اما به نظرم چیزهای مهم تری تو زندگی هست که براش بخواهی بحث کنی 

مورد تو با حرفی که شوهر من زد خیلی فرق داره

البته شماخودت از لحن حرف زدن شوهرت برداشت بد کردی واحساس کردی میخواد مقایسه کنه شما رو که به نظرم خیلی کار بچه گانه ای هست مقایسه کردنهای بی خودی چون فقط باعث کدورت میشه حالاشاید خواهر شوهرشما ادم خوبی هم باشه ولی با این مقایسه ی بی جا شما نسبت به اون جبهه میگیری کار شوهرت درست نبوده

البته شماخودت از لحن حرف زدن شوهرت برداشت بد کردی واحساس کردی میخواد مقایسه کنه شما رو که به نظرم خی ...

بنظرم اون مرد باید بفهمه چطوری برخورد کنه تا حس حسادت بین زن خواهر و مادرش به وجود نیاره