2777
2789
عنوان

دلخوری

265 بازدید | 27 پست

امروز دیدم شوهرم اسم منو تو گوشیش سیو کرده ابجی.خیلی ناراحت شدم.بهش گفتم گفت شماره ابجی ادمو کسی برنمیداره اما شماره زن رو برمیدارن.خیلی دلم شکست.انگار من زن خوبی نیستم و همه دنباله شمارن.خیلی دلم شکست از این حرفش خیلیییییی 

وا چه مسخره

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من اسم منو، همراه سیو کرده!!!

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

این مدلی شو دیگه ندیده بودم اتفاقا با زن آدم کار ندارن ولی ممکنه فک کنن آبجیش مجرده درضمن اون گوشی بی صاحابه مگه قفل نداره هرکی از راه رسید بره سرش؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اتفاقا داماد ما هم اسم خواهرمو تو گوشیش به فامیلی ثبت کرده.ناداحتی که نداره.اتفاقا روت غیرت داره

حرفش خیلی بد بود اخه.میتونست یه جواب بهتر بهم بده

نه اینکه خواهرشو ببره بالا منو خار کنه

حرفش خیلی بد بود اخه.میتونست یه جواب بهتر بهم بده نه اینکه خواهرشو ببره بالا منو خار کنه

تو هم اونو داداشی سیو کن😂😂

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
حرفش خیلی بد بود اخه.میتونست یه جواب بهتر بهم بده نه اینکه خواهرشو ببره بالا منو خار کنه

گوشيش رمز نداره 

شايد گذاشته خواهر كه كسي شك نكنه

به اميد خدا منم به زودي مامان ميشم😍توكلت علي الله
شوهره منم سيو كرده خانه خودم گفتم لااقل سيو ميكردي خانم خودم😁

همون منزل منظورش بود😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@