2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم برات عزیزم، چند شده ؟ انشاالله که صحیح و سلامت بدنیا بیان بچه هامون تو ای ...

ممنون فدات

۱۰ ونیم شده برا هفته ۳۶ دیگه گفت خوبه ولی هنوزم مایعات و... ادامه میدم که کم نشه

آره والا خدا رحم کنه 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
ممنون فدات ۱۰ ونیم شده برا هفته ۳۶ دیگه گفت خوبه ولی هنوزم مایعات و... ادامه میدم که کم نشه آره وا ...

آره مایعات استفاده کن، انشاالله دیگه کم نمیشه ، کم مونده دیگه به کمک خدا آخراشه، منم با بزرگ شدن بچه به بخیه های سزارینم فشار میاد، میسوزه و زیر شکمم درد میگیره

خدایا شکرت....❤❤
آره مایعات استفاده کن، انشاالله دیگه کم نمیشه ، کم مونده دیگه به کمک خدا آخراشه، منم با بزرگ شدن بچه ...

چند سال از سزارینت گذشته؟زایمان شما کی هست؟

تقریبا ۸ سال گذشته، دکتر گفته ۷،۸ اردیبهشت

زیاد هم گذشته پس ،البته بخیه همینطوره دیگه اذیت می‌کنه 

خب بسلامتی خداروشکر برا شما فعلا زایمانتون نیس من چی بگم وسط این کرونا

زیاد هم گذشته پس ،البته بخیه همینطوره دیگه اذیت می‌کنه  خب بسلامتی خداروشکر برا شما فعلا زایما ...

نگران نباش عزیزم، فقط تو بیمارستان اصلا نذار کسی نزدیک خودتو بچه بشه، خدا خودش حواسش بهمون هست عزیزم کمکمون میکنه انشاالله

خدایا شکرت....❤❤
نگران نباش عزیزم، فقط تو بیمارستان اصلا نذار کسی نزدیک خودتو بچه بشه، خدا خودش حواسش بهمون هست عزیزم ...

آره بیمارستانها کلا ملاقات رو ممنوع کردن و حتی همراه هم نمیذارن خداروشکر

فدایت 

ان شاءالله

توکل برخدا

عزیزم فدات برای من دکتر گفته بود غذاهای کبابی و آجیل خیلی خوبه 

آره ولی دیگه الان گفتن اصلا کباب نخورین 

آجیل هم باز آدم به تمیزیش شک داره 

زمان ما همه چی عوض شد با کرونا

آره بیمارستانها کلا ملاقات رو ممنوع کردن و حتی همراه هم نمیذارن خداروشکر فدایت  ان شاءالله ت ...

خب پس خداروشکر خوبه، انشاالله بسلامت زایمان کنی و بغلش کنی عزیزم، برا من و امیر عباسمم دعا کن تو رو خدا

خدایا شکرت....❤❤
آره ولی دیگه الان گفتن اصلا کباب نخورین  آجیل هم باز آدم به تمیزیش شک داره  زمان ما همه ...

آره دقیقا گلم امگا۳ خوبه برات نوشت دکترفدات البته وزن نی نیت خوبه گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خب پس خداروشکر خوبه، انشاالله بسلامت زایمان کنی و بغلش کنی عزیزم، برا من و امیر عباسمم دعا کن تو رو ...

سلامت باشی گلم ان شاءا الله

خدا ایشالا امیرعباس شمارم سلامت بذاره بغلتون😘😘