2777
2789
عنوان

آشپزابیان

116 بازدید | 18 پست

سلام من نامزدم ازم خواسته براش خودم شام درست کنم توخونه خودمون موجودی یخچالم مرغ وماکارونیه آشپزی هم بلدنیستم میخوام کوبیده مرغ درست کنم یااصلاهرچیزدیگه میشه راهنماییم کنیدچجوری ی سفره قشنگ بچینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماکارکنی شکل داره سالادماکارونی بلددستورشوبگی

ماکارانی رو بزار توی اب جوش نیم ساعت تا نرم بشه ابکش کن بزار اب ماکارانی بره

مرغ و بزار بپزه و ریش ریش کن

خیلرشورم خورد کن

حالا موادی که میریزی داخلش کاملا سلیقه ای هست

ی کاسه بردار ماکارانی رو بریز خیارشورم اضافه کن با مرغ 

میتوی هویج رنده کنی داخلش میتونی کنسرو ذرتم بریزی

و سس بزن و نمک فلفل 

کوکومرغ چجوریه

عزیزم مرغ و آب پز میکنی بعد یه پیاز درشت خورد میکنی و سرخ میکنی که طلایی بشه بعد مرغو رشته میکنی می ریزی سر پیاز داغ و یکم آب مرغ می ریزی سرش که راحت کوبیده بشه بعد نمک و فلفل و آویشن و یکم پودر سیر یا جوز هندی می ریزی بعد تخم مرغ میشکونی و می ذاری ۴۵ دقیقه تو یخچال که مزه دار بشه بعد سرخ میکنی تو تابه تفلون بعد توی یه کاسه روغن با رب تفت میدی و آب مرغ با ۳قاشق آبلیمو می ریزی و صبر میکنی جوش بیاد بعد که جوش اومد می ریزی رو کوکو ای که دو طرفش سرخ شده آبش کشیده شه و کوکوت قرمز رنگ بشه 

ته تابه هم اندازه ۳قاشق از سسی که درست کردی باید بمونه که این نشونه خاموش کردن کوکوته

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

زرشک پلوبامرغ بلدنیستم ولی بلدم مرغ درست کنم 

مرغ و اول کاملا سرخ کن پیاز سرخ شده بریز داخلش با رب و زعفرون بزار بپزه و کاملا غلیظ بشه 

برنج رو بپز روش بازرشک زعفرون تزیین کن

ماکارانی رو بزار توی اب جوش نیم ساعت تا نرم بشه ابکش کن بزار اب ماکارانی بره مرغ و بزار بپزه و ریش ...

دیگه نیازی نیست که بعدش رواجاق بذارم همینشکلی سروکنم سس چی میخوادمایونزخوبه یاهزارجزیره

مرغ و اول کاملا سرخ کن پیاز سرخ شده بریز داخلش با رب و زعفرون بزار بپزه و کاملا غلیظ بشه  برنج ...

ادویش همینه چیزدیگه ای نیازنیست مرغ روازقبل نپزونم آخه پرهومونه مرغ 

عزیزم مرغ و آب پز میکنی بعد یه پیاز درشت خورد میکنی و سرخ میکنی که طلایی بشه بعد مرغو رشته میکنی می ...

واااییی چه خوشمزه میشه 😘😘😘میشه ب جای ریش کردن مرغ اونوچرخ کرد؟

واااییی چه خوشمزه میشه 😘😘😘میشه ب جای ریش کردن مرغ اونوچرخ کرد؟

اره ولی سختت میشه 

من با گوشکوب اونو میکوبم قشنگ :)

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)