2777
2789
عنوان

بیاین از اراده اطرافیانمون بگیم..

217 بازدید | 21 پست

من تو دانشگاه یه همکلاسی دارم دیر اومده دانشگاه ۲۷ سالشه ولی این به قدری با اراده و با انگیزس از همه ما بیشتر میخونه و با اعتماد به نفس همه سوالای استادارو جواب میده توخونه هم کلی درس میخونه 

شماهاهم بگید تا انگیزه بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم هر روز نماز جعفر طیار میخونه

واقعا اراده میخواد

دوتا بچه کوچیک هم داره 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

اراده؟ 

مایکل جردن که یه بسکتبالیست معروفه. تو دبیرستان از تیم بسکتبال اخراج شده بود! این اراده س

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
چه عالي همكاري كنن تايپيك خوبي ميشه من اعتقاد دارم براي هرچي تلاش كني يه روزي بهش ميرسي. 

خب ببین اگه انگیزه داشته باشی میتونی تلاش کنی ولی بی انگیزه باشی نصفه ول میکنی یه چیزو 

خواهرم هر روز نماز جعفر طیار میخونه واقعا اراده میخواد دوتا بچه کوچیک هم داره 

حاجت داره یا همینطوری؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اپرا وینفری هم از تلويزيون اخراج شده بود! چون گفته بودن ب اندازه کافی خوب نبوده.. نبود؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

جاری من بعد از چند سال شروع کرد ارشد و دکترا خوندن با وجود داماد داشتن

خودم حامله بودم شروع کردم به زبان خوندن الان یک سال و نیمم مونده تموم ش کنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

يه زن و شوهري ميشناسم 

شوهرش سرباز بود و هيچي نداشت ولي دختره بهتر بود از لحاظ مالي . خدايي فقط به خاطر خوبي پسره و خانوادش بهش دختر دادن. الان ماشاالله هزار ماشاالله به همه چي رسيده ، خونه عالي و يه دوقلو و كار خوب و شوهر و خانواده خوب. ولي ارام ارام الان بري خونه و زندگيشون ارامش مي باره از سرشون

مامان من ۱۶ سالگی ازدواج کرد، به خواست خودش البته و رفتن شهر غریب، نه ماه بعدم بچه دار شد! شرایط خانوادگی هم خودش هم بابای من افتصاح بوده، مادر خودش بیماری روحی شدید داشته که توان اداره زندگی نداشته و بار مسیولیتا رو دوش مامان بوده و هست. خانواده پدرمم شدیدا مداخله گر و مزاحم و هر کدوم از خواهر برادرای بابام چند سال تو خونه ما زندگی کردن تا رفتن سر زندگی خودشون.

خلاصه که شرایط بسیار سخت اما در همون شرایط درس خوند دیپلم گرفت و در حین بارداری بچه دوم کنکور قبول شد کارشناسی گرفت و بعدم با دو تا بچه و کلی حواشی دیگه ارشد و الانم کارمند یه جای خوبه، زندگی متلاطمش رو حفظ کرده و همیشه کمک بقیه بوده و دو تا بچه موفق هم بزرگ کرده.

بهش افتخار میکنم

یا 

والت دیزنی از روزنامه اخراج شده بود. بدلیل نداشتن قدرت تخیل. الان چی؟ کیه دیزنی رو نشناسه؟