2777
2789
عنوان

خودکشی دیگه آخرین راهه برام

1702 بازدید | 115 پست

من الان۴ماهه با کسی زندگی میکنم که بهش علاقه ندارم؛دوره نامزدی هرچی به خانوادم گفتم جدا بشم از ترس آبروشون نذاشتن؛الان بدجوری داغونم فکر دوست پسر قبلیم داره نابودم میکنه واصلا به زندگیم علاقمند نیستم دارم ذره ذره آب میشم الانم اگه بخوام طلاق بگیرم آبروم میره وبا زندگی شوهرمم بازی کردم؛بخدا هیچ محبتی بهش ندارم هیچی.بنظرتونچندروز پیش سکته کرده بودم درسته خیلی خفیف بود ولی دکتر گفت این یه نشونه هستش باید خیلی مراقب خودت باشی، تنها راهم مردن نیست تا ازاین زندگی خلاص بشم؟اصلا حال خوبی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آبرو ریزی چیه هر کس از نامزدش بخاطر عدم تفاهم جدا بشه بی آبرو هست حرف مردم تمومی نداره عزیزم فکر خودت باش

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

تقریبا شرایط مشابهی داشتیم

ولی اول از همه لطفا سعی کن اون نفر قبلیو فراموش کنی تا اونو فراموش نکنی نمیتونی به شوهرت علاقمند بشی

خدایا خودت دادی بهم، خودت هم برام نگهش دار!دیگه امتحانم نکن!

خودکشی مسخره ترین راهه عزیزم... به نظرم طلاق راه خوبیه،چون اگه در آینده بچه ای هم به جمعتون  اضافه بشه،و توی یه محیطِ خالی از عشق و علاقه رشد کنه،آینده ی اونم به خطر میفته... شجاع باش و خودت برای خودت تصمیم بگیر... 

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹