2777
2789
شش متریش هفتصد هزار تومن بزرگ‌تر هم نداره

۹متری و دوازده متری هم داره

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بری پارچه رو خودت بگیری بدی کش دار کنن بهتره ‌ سایز بزرگ‌ هم میتونی بگیری

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

تو صالح آباد هست ولی الان که جایی نمیشه رفت

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

خیلی جاها دارن  بازار‌ . مولوی. صالح‌ آباد

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
صالح آباد کجاست؟من تهرانم 

آره دیگه تهران

[QUOTE=126952392]شش متریش هفتصد هزار تومن بزرگ‌تر هم نداره[/QU۹  ۹ متریش یعنی نیست ؟فروش حضوری ...

من از یه فروشگاه تو شهرمون که نمایندگی رسمی فرش ترکیه هست قیمت کردم گفت هفتصد هزار شش متریش

گفت بزرگ‌تر نداره چون اصلا ترکا فرش نمیندازن اگرم بندازن خیلی کوچیکه قانع کرد منو 

مرده خودش ترک ترکیه هست گفت اگه بود من صدرصد سایر های مختلفش رو میاوردم اینایی که تو بازاره اصل نیست ابتکار ایرانی هست 

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
بری پارچه رو خودت بگیری بدی کش دار کنن بهتره ‌ سایز بزرگ‌ هم میتونی بگیری

چ پاارچه اي بايد گرفت ؟

ترك هم هست؟

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....

چ پاارچه اي بايد گرفت ؟ ترك هم هست؟

پارچه‌ فروشی ها دارن یکی از آشنا ها گرفت ‌ گفت بهش گفتم پارچه‌ مخمل‌ ترک میخوام واس روفرشی