2777
2789

ای وی اف چیه منم بکنم😭😭😭

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊

اون آمپولایی که روزی چندبار باید تزریق بشه هورمونه و هورمون چاق کننده هست

من حدود۶_۷ کیلو اضافه کرده بودم

بعدش هم هایپر شدم بدنم ورم کرده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا تو خوب نیست تو نمیتونی بکنی

خخخخ چرااا

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊
خدانکنه، دور از جونت باشه یکی از راهای کمک بارداریه

اخ خاک برسرم میخام از لاغری بمیرم ولی نکنم من دلم بچه میخواد😭😭😭😭فک کردم یکی از راه های چاقی هستش

مسخرم نکنیدا اما من نمیدونم چیه ای وی اف بلد نیستم از این چیزا 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
آخه این برای اونایه که ...

اها

اخ خاک برسرم میخام از لاغری بمیرم ولی نکنم من دلم بچه میخواد😭😭😭😭فک کردم یکی از راه های چاقی هستش

نه گلم

ان شاءالله هر وقت بچه خواستی زود باردار بشی

من ۷ سال دوا درمون کردم تو پستای بالا هم گفتم کلی چاق شدم هایپر شدم و شکمم وتخمدانم آب آورد ورم کردم

نه گلم ان شاءالله هر وقت بچه خواستی زود باردار بشی من ۷ سال دوا درمون کردم تو پستای بالا هم گفتم ک ...

اخ چ بد😞ایشالله خدا ب همه بچه بده خیلی سخته