2777
2789
عنوان

کرونا...

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 46 پست
یکی مثه تو از بیخیالی ناراحته یکی مثه من از سختگیری شوهرم یه هفته اس که کلا تو خودشه واسه این مریضی ...

انشالله همین طور باشه خودش میگه نفسم تنگ نیس فقط سرما خوردم ولی ابریزش بینی گلودرد و سردرد و این چیزارو کاملا داره

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
حرف دل منو زدی والا بخدا منم اینجا دیوونه میشم آخر دو تا بچه کوچیک داره سرکار هم میره . لاقل تو این ...

وا چجوری کار رو بیخیال شه ؟؟؟؟ مگه بچه بازیه ؟؟؟؟

شاید کارمنده خب ادارات که تعطیل نیستن 

ی چیزی میگید همینجوری ! مادرش هم ناراحت باشه خودش میگه دیگه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چجوری کار رو بیخیال شه ؟؟؟؟ مگه بچه بازیه ؟؟؟؟ شاید کارمنده خب ادارات که تعطیل نیستن  ی چی ...

یادتونه بچه بودیم یه درس تو کتاب بود یکی داشت میخ میکوبید قایقو سوراخ کنه بقیه بهش گفتن چکار میکنی الان غرق میشیم میگفت من زیرپای خودمو دارم میخ میزنم کاری به بقیه ندارم. حالا شده جریان این ویروس. الان کارمندا به شدت در معرض خطرن . اگه آلوده بشن خودشو و اطرافیانشون و خیلی های دیگه رم مبتلا میکنن‌ بله من اگه جای استارتر بودم کارو ترک میکردم مینشستم خونه

وا چجوری کار رو بیخیال شه ؟؟؟؟ مگه بچه بازیه ؟؟؟؟ شاید کارمنده خب ادارات که تعطیل نیستن  ی چی ...

والا کارمندم تایم کاری هم شده 9تا12.

من فقط نگران مریضی بچه هامم

یادتونه بچه بودیم یه درس تو کتاب بود یکی داشت میخ میکوبید قایقو سوراخ کنه بقیه بهش گفتن چکار میکنی ا ...

شوهرت و پدرت و کل اقوامت نشستن تو خونه ؟؟؟؟؟؟

اگر کار رو تعطیل کنه شاید اخراج بشه

چقدر بی منطق حرف میزنی واقعا 

من تودم تو خونه قرنطینه شدم ولی نمیشه کسی که شاغله بشینه تو خونه و ی عمر بیکار بشه

والا کارمندم تایم کاری هم شده 9تا12. من فقط نگران مریضی بچه هامم

احتمالا شوهرت سرماخوردگی داره خود تلوزیون هم اعلام میکنه اگر علائمتون فقط سرماخوردگیه نرین بیمارستان چون شاید اونجا ویروس بگیرن

شوهرت و پدرت و کل اقوامت نشستن تو خونه ؟؟؟؟؟؟ اگر کار رو تعطیل کنه شاید اخراج بشه چقدر بی منطق حرف ...

شما چته چرا هی منو ریپلای میکنی من نظرمو گفتم . دلم خواست نظرمو بگم به نظرمم حرف حقیقت و درست رو زدم 

یادتونه بچه بودیم یه درس تو کتاب بود یکی داشت میخ میکوبید قایقو سوراخ کنه بقیه بهش گفتن چکار میکنی ا ...

عزیزم چطور بیخیال بشم ی روز مرخصی بگیرم دو روز سه روز ی ماه مگه مرخصی میدن ؟اگه مااها مرخصی بگیرم همین شماها ک کار اداری دارید ب فحش میبندید ک چرا اداره رو بستید باید کار مارو انجام بدید و فلان،،،شما تو خونه نشستید بقیه کار اداری دارن الان تایم کاری کم شده هزار تا فحش میدن ک چرا ساعت کاری رو کم کردید ما از این اداره بریم اون اداره ساعت میشه دوازده..خوب عزیزم ماها هم مشکلات خاص خودمونو داریم

الان همه مشکوکن اوضاع خیلی بده. دیشب خوندم رییس اورژانس هم کرونا گرفته😫😭

نه،ایشون یه سری افشاگری کردن،و الان توبازداشتن،

فعلابرچسب کرونازدن بهشون،مثل خیلیادیگه،

مثلارییس دانشگاه علوم پزشکی،که فردای افشاگری گفتن کروناگرفته ودرقرنطینه هست

منم داداشم یه هفتس سرما خورده،هفته پیش سرفه های وحشتناکی میکرد،منم اونجا بودم،دخترامو برداشتم در رفتم..هرکاری کردیم دکتر نرفت،خدا رو شکر الان بهتره..بعضی وقتها بقول دوستمون آدم سرما بخوره،بره بیمارستان،اونجا محیطش آلودس،میبینی اونجا کرونا هم گرفت..دائم خونه رو ضدعفونی کن،ایشالا که زود خوب میشه

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
زندگی خصوصی افراد و سبک زندگیشون چیزی نیست که به کسی ربطی داشته باشه عزیزم! مشکل این خانم یه چیز دی ...

کسی ک میاد تو ی سایت عمومی و شرایط زندگیشو‌میگه باید منتظر بازخورد باشه اگ اونجوری حساب کنی نظر منم ب  خودم ربط داره ن شما

کسی ک میاد تو ی سایت عمومی و شرایط زندگیشو‌میگه باید منتظر بازخورد باشه اگ اونجوری حساب کنی نظر منم ...

توی سایت عمومی درمورد یچیز دیگه سوال کرده بود نه اینکه درمورد بچه هاش و کارش نظرسنجی کنه  که انقدر راحت به خودمون اجازه میدیم درموردش انتقاد کنیم

توی سایت عمومی درمورد یچیز دیگه سوال کرده بود نه اینکه درمورد بچه هاش و کارش نظرسنجی کنه  که ان ...

خب شرایطش دقیقا ب دوتا بچه و شاغل بودنش ربط داشت بنظرتون واقعن ب خودش  سخت نمیگیره واقعن با این حجم از مشغله کی ب خودش و رابطشون میرسه بنظرتون قبل از جبهه گرفتن و شعار دادن نباید یکم فک کنیم بنظرتون من میخاسم قضاوت کنم یا بهش هشدار بدم ب خودش بیاد و.....

خب شرایطش دقیقا ب دوتا بچه و شاغل بودنش ربط داشت بنظرتون واقعن ب خودش  سخت نمیگیره واقعن با این ...

ببینین اینکه به خودش سخت میگذره یا نه زندگی خودشه و مشکلی با این قضبه نداشت!نگران واگیر بیماری به بجه هاش بود و از کارش و بچه هاش گله ای نداشت!

کاری نکردن که بخوان به خودشون بیان.زندگی شون رو میگذروندن که کرونا اومده و نگران بچه ها و همسرش هستند

همون جوری که ما نگران خانواده هامونیم