من دوتا بچه کوجیک دارم دو ساله و چهارماهه و هفت ماهه ک حدودا یک ماهه رنگ بیرونو ندیدن و دائم خونه هستن من شاغلم و ظهر ک میرم خونه سریع دوش میگیرم و ضدعفونی میکنم و کلا خیلی رعایت میکنم.مادرم ک پیش بچه ها میمونه ریه هاش حساسه و مشکل ریوی داره اونم یک ماهه نزاشتم بره بیرون.حالا شوهرم یک هفته اس سرما خورده تمام علائم بیماری کرونا رو داره تا حدودی هم رعایت میکنه ولی هر چی میگم ی تست بده انگار با این نیستی میگم چایی زنجبیل بخور چایی دارچین گرمی لیمو عسل و شما هر چی ک ب ذهنتون برسه بهش میگم اصلا انجام نمیده بهش میگم لعنتی خودت جهنم من جهنم ب بچه هامون رحم کن بازم گوش نمیده میگه نفسم تنگ نیست من فقط سرماخوردم حتی انفولانزا ندارم.ی راهی جلو پام بزارید.
هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
وا چجوری کار رو بیخیال شه ؟؟؟؟ مگه بچه بازیه ؟؟؟؟ شاید کارمنده خب ادارات که تعطیل نیستن ی چی ...
یادتونه بچه بودیم یه درس تو کتاب بود یکی داشت میخ میکوبید قایقو سوراخ کنه بقیه بهش گفتن چکار میکنی الان غرق میشیم میگفت من زیرپای خودمو دارم میخ میزنم کاری به بقیه ندارم. حالا شده جریان این ویروس. الان کارمندا به شدت در معرض خطرن . اگه آلوده بشن خودشو و اطرافیانشون و خیلی های دیگه رم مبتلا میکنن بله من اگه جای استارتر بودم کارو ترک میکردم مینشستم خونه
یادتونه بچه بودیم یه درس تو کتاب بود یکی داشت میخ میکوبید قایقو سوراخ کنه بقیه بهش گفتن چکار میکنی ا ...
عزیزم چطور بیخیال بشم ی روز مرخصی بگیرم دو روز سه روز ی ماه مگه مرخصی میدن ؟اگه مااها مرخصی بگیرم همین شماها ک کار اداری دارید ب فحش میبندید ک چرا اداره رو بستید باید کار مارو انجام بدید و فلان،،،شما تو خونه نشستید بقیه کار اداری دارن الان تایم کاری کم شده هزار تا فحش میدن ک چرا ساعت کاری رو کم کردید ما از این اداره بریم اون اداره ساعت میشه دوازده..خوب عزیزم ماها هم مشکلات خاص خودمونو داریم
هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
توی سایت عمومی درمورد یچیز دیگه سوال کرده بود نه اینکه درمورد بچه هاش و کارش نظرسنجی کنه که ان ...
خب شرایطش دقیقا ب دوتا بچه و شاغل بودنش ربط داشت بنظرتون واقعن ب خودش سخت نمیگیره واقعن با این حجم از مشغله کی ب خودش و رابطشون میرسه بنظرتون قبل از جبهه گرفتن و شعار دادن نباید یکم فک کنیم بنظرتون من میخاسم قضاوت کنم یا بهش هشدار بدم ب خودش بیاد و.....