من دوتا بچه کوجیک دارم دو ساله و چهارماهه و هفت ماهه ک حدودا یک ماهه رنگ بیرونو ندیدن و دائم خونه هستن من شاغلم و ظهر ک میرم خونه سریع دوش میگیرم و ضدعفونی میکنم و کلا خیلی رعایت میکنم.مادرم ک پیش بچه ها میمونه ریه هاش حساسه و مشکل ریوی داره اونم یک ماهه نزاشتم بره بیرون.حالا شوهرم یک هفته اس سرما خورده تمام علائم بیماری کرونا رو داره تا حدودی هم رعایت میکنه ولی هر چی میگم ی تست بده انگار با این نیستی میگم چایی زنجبیل بخور چایی دارچین گرمی لیمو عسل و شما هر چی ک ب ذهنتون برسه بهش میگم اصلا انجام نمیده بهش میگم لعنتی خودت جهنم من جهنم ب بچه هامون رحم کن بازم گوش نمیده میگه نفسم تنگ نیست من فقط سرماخوردم حتی انفولانزا ندارم.ی راهی جلو پام بزارید.
هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
واقعن نمیدونم چرا بعضی از خانما ایقد برای زندگی از خودشون میزنن دوتا بچه پشت سرهم سرکارم میری یا سر ...
حرف دل منو زدی والا بخدا منم اینجا دیوونه میشم آخر دو تا بچه کوچیک داره سرکار هم میره . لاقل تو این اوضاع کارو بی خیال شو مادرت مریضه گناه داره بیاد خونتون نگهداری بچه کنه
الان همه مشکوکن اوضاع خیلی بده. دیشب خوندم رییس اورژانس هم کرونا گرفته😫😭
ای بابا چقد یهو زندگیامون بهم ریخت با این بیماریه لعنتی😔مثلن نزدیک عیده پارسال اینموقع دقدقه هممون لباسای عیدمون، سفره هفت سینمون، و خریدای عیدمون بود😔حالا تنها دقدقه مون نگرفتن کروناس
هعیییی خدا...
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
حرف دل منو زدی والا بخدا منم اینجا دیوونه میشم آخر دو تا بچه کوچیک داره سرکار هم میره . لاقل تو این ...
من اگه کارو بیخیال شم همه جیز درست میشه؟بیماری کرونا ریشه کن میشه کسی ک بچه داره باید زندگی رو ببوسه بزار کنار بشینه خونه ب بچه داری بگذرونه؟من زندگیم برنامه داره ب تمام کارام میرسم ب بچه ها ب خودم ب خونه و زندگی و نظافت ب همسرم.شمانگران خودت باش
هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
یکی مثه تو از بیخیالی ناراحته یکی مثه من از سختگیری شوهرم یه هفته اس که کلا تو خودشه واسه این مریضی روزی سه بارم دمای بدن منو خودشو دخترمو چک میکنه. بنظرم شوهرت کورنا نداره واقعا همون سرماخوردگیه