2777
2789
باشه عزیزم ممنون از راهنماییت واسم دعا کن.

حتما عزیزم انشاالله هر چی صلاحمونه منم هشت فروردین  غربالگری دارم انشاالله ک نی نیم سالم و سلامت باشه و همچنین شما❤️

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
شوهرم اسپرمش ضعیف بود من  چهار بارم ای یو ای کردم میخواستم بعد از عید برم برای ای وی اف

عزیزم واریکوسل عمل کرده بود؟ماهم همین مشکلو داریم‌

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واریکوسل عمل کرده بود؟ماهم همین مشکلو داریم‌

نه البته تو سونوگرافیش زده بود واریکوسل گرید I اما دکتر پیمان صالحی با معاینه بالینی گفتند نیازی به عمل نداره فقط خودتونو تقویت کنید البته شوهرم گفت دو سه  ماهی بود از قرص کمر استفاده میکرده .

نه البته تو سونوگرافیش زده بود واریکوسل گرید I اما دکتر پیمان صالحی با معاینه بالینی گفتند نیازی به ...

اسپرمش چن ملیون بود؟ 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
تو آزمایشگاه نوبل اصفهان زده210.6 تو آزمایش مرکز ناباروری مشتاق زده156

اسپرماشو میگی؟