2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم قبل اینکه متوجه بشیدتوهفتهای بعدای یو ای میل به خوردن چیزی خاص هم داشتین.مثل شیرینی یاغذای خاص؟ ...

من از ای یو ای جواب نگرفتم آخرین ای یو ایم دقیقا مال یه سال پیش همین موقع بود 

جدی؟ چه خوووب میشه بعدا به من بگی ک شرایطش چیا بود ک انجام دادی؟ چجوری خوندی الان توضیح نده فقدلذت ب ...

عزیزم تو گوگل بزنی کامل برات میاد شرایط مثل سعی در ترک گناه _صدقه روزانه 

اهان من فکردم با ای یو ای بودمن الان بعدازاون خیلی شیرینیجات دلم میکشه ومیخورم.نمیدونم بخاطرداروهاست یانهیابه پريودی نزدیکم.نمیدونم دلیلش چیه قبلاازهرگونه شیرینیجات متنفربودم ولی بعدای یوا اینطورشدم.

اهان من فکردم با ای یو ای بودمن الان بعدازاون خیلی شیرینیجات دلم میکشه ومیخورم.نمیدونم بخاطرداروهاست ...

ان شاء الله که بارداری با اینکه سخته ولی اصلا دونبال علامت نباش و بیخیال زندگی کن ان شاء الله عیدی مگیری

عزیزم انشاء الله بارداری فقط استرس از خودت دور کن من دو ماهی بود بیخیال بودم چون میخوایتم بعد عید بر ...

منم مث شما ماهی ک بیخیال شدم و قرار بود بود بعد عید برم دکتر باردار شدم 

مبارکت باشههههههع

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
ممنون عزیزم چقدر خوب .به نظرت کی برم دکتر؟چکار کنم ؟

برو ازمایش بارداری بده ببر پیش دکتر الان چن هفته ای من یکبار شیش هفته رفتم دکتر ک تشخیص داخل رحمی داد بعد هشت هفته واسه قلبش رفتم یکسری آزمایشم دکتر نوشت برام 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
برو ازمایش بارداری بده ببر پیش دکتر الان چن هفته ای من یکبار شیش هفته رفتم دکتر ک تشخیص داخل رحمی دا ...

امروز بعد از ظهر قراره شوهرم از سرکار برگشت بریم نمیدونم چند هفته اولی ن روز آخرین پریودم پنج بهمن بود.دوره هام سی روزه است

امروز بعد از ظهر قراره شوهرم از سرکار برگشت بریم نمیدونم چند هفته اولی ن روز آخرین پریودم پنج بهمن ب ...

۵ هفته و چهار روز هستی عزیزم تو شیش هفته برو ازمایش بعد دکتر برو ک حاملگت داخل رحمی و سالم باشه ک انشاالله همچیش خوبه و اوکی و ب سلامتی ب دنیا میاد