2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکلتون چی بود؟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
مبارکه عزیزم..😍😍😍😍❤❤❤❤💋💋💋 الان خوشحالی از ته دلت واس منم دعاکن.. منم ۴ساله منتظرم 😘

ممنون عزیز جان ان شاء الله قسمتت خودت من این ماه چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس گرفتم و همه شرایطشو انجام دادم

مبارکه عزیزم..😍😍😍😍❤❤❤❤💋💋💋 الان خوشحالی از ته دلت واس منم دعاکن.. منم ۴ساله منتظرم 😘

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم صل علی محمدوآل محمد و عجل فرجهم به نیتتون

ممنون عزیز جان ان شاء الله قسمتت خودت من این ماه چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس گرفتم و همه شرایط ...

فدات عزیزم

خدا برات حفظش کنع .. یکی دیگ از دوستامم دیروز بعد ۷ سال باردار شد 😍😍😍

خدایا ببخش آن گناهانم را ک دعایم را حبس کرده

💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍🤩💃😍

مبارک باشه 

موفقیت هاشو ببینین 

قدمش نیک 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
ممنون عزیز جان ان شاء الله قسمتت خودت من این ماه چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس گرفتم و همه شرایط ...

خیلی سخته ک....😮

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

جدی؟ چه خوووب میشه بعدا به من بگی ک شرایطش چیا بود ک انجام دادی؟ چجوری خوندی الان توضیح نده فقدلذت ببر از این لحظه شیرین😘😘

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمدوآل م ...

عزیزم😍😍❤❤❤❤

خیلی گلی مهربون

ممنونم😢😢❤❤

خدایا ببخش آن گناهانم را ک دعایم را حبس کرده