2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

423 بازدید | 30 پست

سلام کسی بوده که اول شب ازدواج 

باشوهرش نماز اون شبو خونده باشن؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باباجان ۶صبح چه سوالاتی میپرسین

خب برام مهمه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
نماز واجب؟ یا نماز شب زفاف؟

نماز شب زفاف

اره

عزیزم پیشنهاد خودت بود یاهمسرت؟

بعد اونایی ک تو عقد رابطه داشتن هم میتونن بخونن؟

ما خوندبم چون زیادم سخت نبود ولی واقعا ارامش میدا به ادم 

منم خیلی دلم میخاد بخونیم

نمیدونم برا ما قبول باشه 

زندگیتون چطوره

من و همسرم خوندیم  اما الان یادم رفته چطور بود

چ خوب رو زندگیتونم تاثیر خوبی گداشت

عزیزم پیشنهاد خودت بود یاهمسرت؟ بعد اونایی ک تو عقد رابطه داشتن هم میتونن بخونن؟

ارا جرا ک نه اون بیشتر برای زندگی مشترکا خب من رابطه کامل نداشتم دقییا طبق سنت پیامبر عمل کردیم اون شب پیشنهاد همسرم بود منم استقبال کردگ و پیشنهاد میکنم شمام بخونید خستگی ها رو از تن تون بیرون میکنا و ارامش الهی نصیب تون میشه اون شب امیدوارم همیشا خ وشبخت باشی دوست خوبم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

ارا جرا ک نه اون بیشتر برای زندگی مشترکا خب من رابطه کامل نداشتم دقییا طبق سنت پیامبر عمل کردیم اون ...

شما خیلی خوب عمل کردین

فداتشم ان شاءلله شمام همیشه عشقتون پایدار باشه

منم خیلی دلم میخاد بخونیم نمیدونم برا ما قبول باشه  زندگیتون چطوره

خیلی خوبا خدارو شکر همسرن ادم معتقد و مودی نی هستش از همه لحاظ رابطا نون توبا مخصوصد رابطه عاطفی مون با اومدن بچمون بهترم شده خدا خودش خونه دارموت کرد تو سه سال ماشین اقتاد زیر پامون و خب جز خدا هیچکس کمک رسون ادم نمیشه و این قشنگه ک حتی زمان خوشیت مخصوصا شب عروسیت هنوزم با فکر خدد باشی

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی