2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 46 پست
یادم رفت بگم واقعا باهات گریه میکنم  میدونم چقدر حس عذاب اوریه که یه ادم مغرور و دست نیافتنی ر ...

آخی ببخشید. خودم بخدا کارم شده گریه حتی همین الان داشتم دعای برگشتن معشوق رو میخوندم باز گریه شدم 

خدا بزرگه هم ان‌شاالله عشق من برمیگرده هم مشکل شما حل میشه ناامید نباش

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
آخی ببخشید. خودم بخدا کارم شده گریه حتی همین الان داشتم دعای برگشتن معشوق رو میخوندم باز گریه شدم&nb ...

فداتشم خواهری میدونم 😊

جالبه دعاش چیه نمیدونستم ؟؟

ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ... 🌸🌹 ببخشد شما تو فضای واقعی دوست بودین یا تو مجازی ؟  میخوام بدونم اگه مجازیه   ...

نه اینجا آشنا شدم 

4 ماهه کنارم بود شب و روز، خوشی و ناخوشی، هر روز صداشو شنیدم حرف زدم باهاش 

زندگی کردم باهاش اون کنارم نبود ولی قلبامون جفت بود پیش هم بودیم 

الانم زندگیم شده 

نه اینجا آشنا شدم  4 ماهه کنارم بود شب و روز، خوشی و ناخوشی، هر روز صداشو شنیدم حرف زدم باهاش& ...

.... خب الان قهرین  ؟  اگه خصوصیه نگو 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
تو نت سرچ کن دعای برگشتن معشوق زیاده  من دعای بعد از نماز صبح و همیشه میخونم 7 مرتبست

باش عزیزم مرسی انشالله خدا به دلت نگاه کنه بدترین درد عاشق شدن و دوراز معشوق موندنه 

هدیه خدا به تو بعد این همه گریه خنده از ته دل و اشک از سر شوق باشه انشالله 🤗😘

ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐
آره اون قهر کرده و خیلی لجبازه دیگه برنگشت 

مطمعنی اونم تورو  دوست داره ؟ 

نپیچونده یعنی ؟ 

شاید جنس احساستون فرق داره ؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
باش عزیزم مرسی انشالله خدا به دلت نگاه کنه بدترین درد عاشق شدن و دوراز معشوق موندنه  هدیه خدا ...

ممنون حرفات امید بهم داد خدا از زبونت بشنوه 

بازم شرمنده اگه ناراحت میشی😘♥️

مطمعنی اونم تورو  دوست داره ؟  نپیچونده یعنی ؟  شاید جنس احساستون فرق داره ؟

دوستم داره میدونم فقط لجبازه و مغرور 

ولی مهربونه برمیگرده امید دارم بهش

اخلاقش خاصه اهل پیچوندن نیست 

دوستم داره میدونم فقط لجبازه و مغرور  ولی مهربونه برمیگرده امید دارم بهش اخلاقش خاصه اهل پیچو ...

امیدوارم همینطور باشه 🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸 و خوشحال باشی 

ممنون حرفات امید بهم داد خدا از زبونت بشنوه  بازم شرمنده اگه ناراحت میشی😘♥️

دشمنت عزیزم نفرما😘

من یه چیزو خیلی خوب میدونم و خیلی دیدم .

نمیدونم چرا اینجوریه ولی کسایی ک هزار بار ارزویه مرگ دارن و از خدا میخوان ک زنده نمونن دیگ عمرشون طولانی میشه ولی درمقابل کسایی ک امید ب زندگیشون بالاست و دلشون عمر طولانی میخواد و درمورد مرگ اصلا فکر نمیکنن خیلی غیر منتظره میمیرن و ناکام میمونن 

واقعا برام سواله چرا استارتر تو میدونی دلیلش چیه؟؟

نه اینجا آشنا شدم  4 ماهه کنارم بود شب و روز، خوشی و ناخوشی، هر روز صداشو شنیدم حرف زدم باهاش& ...

نميدونم چرا ولى يه اسم جلو چشممه همش ميگم حس ميكنم اسم عشقت رضا باشه

يا حس ششمم اشتباه هدايت ميكنه يا توهم زدم 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد