2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 46 پست
اوخی چه جالب ایشالا کارت درس شه عزیزم

امضات😂😂😂😂

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
@بگردمت     بيا ديگه  بيا خيالمو راحت كن تا بكپم😕

خدانکنه انشاالله راحت بخوابی عزیزم 

آره اینجاست و خیلی باشخصیت و محترم و دوست داشتنی خاص و خیلی مغروره 

قهره باهام یه ماهه کنارم نیست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه انشاالله راحت بخوابی عزیزم  آره اینجاست و خیلی باشخصیت و محترم و دوست داشتنی خاص و خیل ...

اسمشو بگو تاپادرمیونی کنیم آخه برات🙂

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
خدانکنه انشاالله راحت بخوابی عزیزم  آره اینجاست و خیلی باشخصیت و محترم و دوست داشتنی خاص و خیل ...

😍😍😍😍 انشالله آشتى كنى گلم و بهم برسيد به حق فاطمه ى زهرا🙏❤️

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
😍😍😍😍 انشالله آشتى كنى گلم و بهم برسيد به حق فاطمه ى زهرا🙏❤️

مررررسی از دعای خوبت 

شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بده و راحت بخوابی و آرامش داشته باشی♥️

به امید خدا عزیزم  ممنون از دعای خوبت

منم دنبالت میکنم گاهی کپی میکنم 

و باور کن اشکاتو میبینم توی حرفات عکس نوشته هات و برات دعا کردم ک ب عشقت برسی انشالله ... 😔😘 

ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐
منم دنبالت میکنم گاهی کپی میکنم   و باور کن اشکاتو میبینم توی حرفات عکس نوشته هات و برات ...

ببخشید که ناراحتت میکنم معذرت میخوام 

به امید خدا راضیم به رضای خودش 😔

ممنون از دعای خوبت ♥️

انشاالله شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم♥️

من الان فكرم درگيره اون كاربره كه اسمش بگردمت هست دقيقا با كيه هى خواستنى خواستنى ميكنه؟ يعنى عشقش ...

نه بابا  ایشون دارن با خودشون حرف میزنن و عشقی که رفته

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
ببخشید که ناراحتت میکنم معذرت میخوام  به امید خدا راضیم به رضای خودش 😔 ممنون از دعای خوبت ♥️ ...

یادم رفت بگم واقعا باهات گریه میکنم 

میدونم چقدر حس عذاب اوریه که یه ادم مغرور و دست نیافتنی رو دوست داشته باشی ولی اون ب راحتی بکشه کنار ... .خدابزرگه ایشالا ب عشقت برسیی

ممنونم گلم فکر نکنم مشکلاتی ک دارم براحتی حل بشه 😔😔😔😔

ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐
ببخشید که ناراحتت میکنم معذرت میخوام  به امید خدا راضیم به رضای خودش 😔 ممنون از دعای خوبت ♥️ ...

سلام ... 🌸🌹

ببخشد شما تو فضای واقعی دوست بودین یا تو مجازی ؟ 

میخوام بدونم اگه مجازیه  چجوری انقدر عاشقش شدی ؟ یا شناختیش  ؟ مگه میشه اخه؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...