shadowless مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 281 عنوان زندگی 329 بازدید | 46 پست آیا میدونید فاکتر های زنده موندن آدما از فاکترهای از بین رفتن بسیار کمتر اما ما باز زنده هستیم و قدر نیمی دونیم ؟ به زبان ساده احتمال مرگ ما خیلی بیشتر از احتمال زنده بودن هست نظرتون چیه ؟!۱ 1398/12/14 | 05:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 نظری ندارم همون که شمامیگی درسته آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 اینهمه آنلاین خو نظر بدین خو گناه داره اسی آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6886 من الان فكرم درگيره اون كاربره كه اسمش بگردمت هستدقيقا با كيه هى خواستنى خواستنى ميكنه؟ يعنى عشقش تو نى نى سايته؟؟؟؟ روانى شدم از بس فكر كردم@بگردمت بيا پاسخگو باش توروخدا یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 من الان فكرم درگيره اون كاربره كه اسمش بگردمت هست دقيقا با كيه هى خواستنى خواستنى ميكنه؟ يعنى عشقش ... آی گفتی من چند وقته تونخشم بخدا آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
قلبآرا عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 4109 آی گفتی من چند وقته تونخشم بخدا منم والله خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 سلام بگردمت مارو ازاین سوال ونگرانی برهان عزیز آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6886 آی گفتی من چند وقته تونخشم بخدا ببين قلبم درد گرفته انقدر فكر كردم😂ميگم اين خانومه يا آقاست؟ چيه دقيقا و چطور تو نى نى سايت عاشق شده اينجا كه اكثرا متاهلن يا زائوهستن يا... دارم ديوونه ميشم ناموسا یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
بگردمت عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 281 من الان فكرم درگيره اون كاربره كه اسمش بگردمت هست دقيقا با كيه هى خواستنى خواستنى ميكنه؟ يعنى عشقش ... آره اینجاست خواستنی و خاصه منم همیشه خواستنی صداش میکنم درخواست دوستی قبول نمیکنم
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 آره اینجاست خواستنی و خاصه منم همیشه خواستنی صداش میکنم اونم میدونه آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6886 @بگردمت بيا ديگه بيا خيالمو راحت كن تا بكپم😕 یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
بگردمت عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 281 اونم میدونه بله میدونه اما قهره باهام ولی من دیوانشم درخواست دوستی قبول نمیکنم
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6886 آره اینجاست خواستنی و خاصه منم همیشه خواستنی صداش میکنم خانومه يا اقاست؟؟؟؟ خودش ميدونه براش تاپيك ميزنى؟؟؟؟ یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 بله میدونه اما قهره باهام ولی من دیوانشم اوخی چه جالب ایشالا کارت درس شه عزیزم آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!