2777
2789

اگه پیدا کردی به منم نشون بده🤕

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونی بری اینستا و توییتر. اینجا با قوانین جمهوری اسلامی و فرهنگ ایرانی تاپیک میزنن

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
میتونی بری اینستا و توییتر. اینجا با قوانین جمهوری اسلامی و فرهنگ ایرانی تاپیک میزنن

وا خب منم همون تابع فرهنگ و اسلام  میگم حرفامو.اینستا اصلا دوست ندارم .توییتر نمی‌دونم چیه .می‌خوام همه زن باشند مثل اینجا

وا خب منم همون تابع فرهنگ و اسلام  میگم حرفامو.اینستا اصلا دوست ندارم .توییتر نمی‌دونم چیه .می‌ ...

فکر کردم میخوای حرفای مثبت ۱۸ بزنی که گزارش زدن برات😄😄😄😄😄

حالا اینجا بگو شاید این بار رو گزارش نزدن

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
فکر کردم میخوای حرفای مثبت ۱۸ بزنی که گزارش زدن برات😄😄😄😄😄 حالا اینجا بگو شاید این بار رو گزارش ...

نه بابا بعلاوه هیجده چیه .هرچی میگم یکی بدش میاد بخودش میگیره والا.میترسم دیگه تایپ کنم