2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینی ک میگم انجام بده پسرمنمتبش بالابود میسوختا خوبشد ...اول شیاف ک کذاشتی بعدببرم زیراب ولرم ازشکم ب پایین شکمم جزوش باشه اب ولرم بگیر میاره تبشو پایین بعداینادوباره چندساعت بعدداغشد دستوپاشو تواب نمک بزار عالیه

رنگ ولایتhaircolorist

همیشه شبا تب بیشتر میشه صبور باشید تب یعنی بدن داره عفونت درمان میکنه 

لباس نخی و راحت بپوشه

پاشویه و دستمال خیس روی پیشونی

دستور های پزشک و توجه کنید احتیاج به زمان داره ویروس دوره داره 

آب بدنش کم نشه

سوره نور هم بخونید بهش فوت کنید بد نیست

به لباش روغن زیتون برن و چند قطره هم‌ بده بخوره

تادصبح بیدار بودم بچم تو تب میسوخت..بردم پزشک کودکان دارو داده ..اسهال شد بچم ..الانم دستو پاهاش یخه ..ولی سرش داغه

اینی ک میگم انجام بده پسرمنمتبش بالابود میسوختا خوبشد ...اول شیاف ک کذاشتی بعدببرم زیراب ولرم ازشکم ...

تادصبح بیدار بودم بچم تو تب میسوخت..بردم پزشک کودکان دارو داده ..اسهال شد بچم ..الانم دستو پاهاش یخه ..ولی سرش داغه

پیاز رو‌حلقه حلقه کن کف پاش بزار یا سریع با ماسک و دستکش ببرش یه درمانگاه معتبر تب رو‌حدی بگیر

سلام خوبید ببخشید بیمارستان بابک رفتید چطور بود خوب بود راضی بودید از همه چی هزینه اضافی نگرفتن ؟

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍