بچه ها دارم ازاسترس میمیرم فک کن ازت تست بگیرن یهو مثبت دربیاد منکه همونجا میمیرم من سه روزه میرم بیرون بادستکش وماسک منتهی نزدیک خونه رفتم چندتا چیزم خریدم کنار ی زنه ام وایسادم چند دقیقه اصلا مردم تاالان سراینکه نکنه گرفته باشم عطسه کسیم بهم نخورده نگیرم کرونا خدایا این چ مصیبتی بود 😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شهرای شماهام خیلی خلوته؟؟ شهر ما که شهر ارواحه البته من بیرون نرفتما فیلماشو دیدم
مشهد خلوت اصلا ترافیک نیس مغازه ها مگس پر نمیزنه مگ چی بشه یکی دوتا مشتری
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
آره این جام همینطور . ما رو بگو اجاره مغازه و قسط و خرج خونه 😢 خیلی بد وضیه
توکل بخداب این فک کن چندماه دیگ بازار توپ میشه همه میریزن خرید مطمئن باش
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم