2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دکتر نرفتم وایمیسم همون ۸هفته میرم..یدوفولیک بخور البته من قرص تیروئیدم میخورم شما باید ببینی تیروئید داری یا نه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
منم دکتر نرفتم وایمیسم همون ۸هفته میرم..یدوفولیک بخور البته من قرص تیروئیدم میخورم شما باید ببینی تی ...

نه ندارم سه ماه پیش دکتر زنان رفتم و چکاب کامل شدم.بهم گفت هر وقت باردار شدی بیا

الان تو هفته چندم باید باشم به نطرتون؟

نه ندارم سه ماه پیش دکتر زنان رفتم و چکاب کامل شدم.بهم گفت هر وقت باردار شدی بیا الان تو هفته چندم ...

وقتی بی بی چک نشون بده هفته ۴به بعدهستید

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
شما کی باردار شدی؟

من بتا دادم فکرکنم همون ۴ یا ۵ هفته هستم با این اوضاع دکتر نمیرم میترسم تازه یه پسر ۶ماهه دارم..

من بتا دادم فکرکنم همون ۴ یا ۵ هفته هستم با این اوضاع دکتر نمیرم میترسم تازه یه پسر ۶ماهه دارم..

منم خیلی میترسم..همینجوریش ترسم کم بود حالا این اتفاق هم افتاده بیشتر میترسم..خیلی نگرانم..

منم خیلی میترسم..همینجوریش ترسم کم بود حالا این اتفاق هم افتاده بیشتر میترسم..خیلی نگرانم..

نگران نباش اگه لکه بینی ودردخاصی نداری مشکلی نیست

نگران نباش اگه لکه بینی ودردخاصی نداری مشکلی نیست

نه ندارم...مرسی عزیزم

کلا هیچ علایمی ندارم..فقط خیلی گرسنه میشم..الانم از خواب بیدار شدم چیز میز خوردم