منم دکتر نرفتم وایمیسم همون ۸هفته میرم..یدوفولیک بخور البته من قرص تیروئیدم میخورم شما باید ببینی تیروئید داری یا نه
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
نه ندارم سه ماه پیش دکتر زنان رفتم و چکاب کامل شدم.بهم گفت هر وقت باردار شدی بیا الان تو هفته چندم ...
وقتی بی بی چک نشون بده هفته ۴به بعدهستید
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
من بتا دادم فکرکنم همون ۴ یا ۵ هفته هستم با این اوضاع دکتر نمیرم میترسم تازه یه پسر ۶ماهه دارم..
منم خیلی میترسم..همینجوریش ترسم کم بود حالا این اتفاق هم افتاده بیشتر میترسم..خیلی نگرانم..
نگران نباش اگه لکه بینی ودردخاصی نداری مشکلی نیست