2777
2789
نه خیلی ام خوبه.خودتو دست کم نگیر.خودش میاد اگه بخواد

انگاری مرض داره بخدا میاد ج میده بعد میگه هیچی رسما ذهنم مشغول خودش میکنه...ولی قول دادم ک تا خودش مث آدم نیاد محلش نمیدم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فرد رویاهای بود می موند ن اینکه ی ماه بزاره بره ،نمیخوام نسبت بهش تا امیدت کنم ولی ارزش نداره

🙁🙁 نمیدونم ی حسی بهم میگه برمیگرده ولی واقعا از ته دلم میخوامش کاش بیاد ...دعام کنید ک بیاد سمتم و دلش بیقرار شه😢

واقعا بلاک کردی پس چطوری استوری میدید؟؟ مال تو بخاطر چی رفت؟

اره بعد از ی مدت ک همش میدید و هیچی نمیگفت بلاک کردم.بعد استوری واتساپ گذاشتم دید

انقد مسخره بود دلیلش😁دلیلای چرت دیگه مثلا چرا دیر جواب میدی😒

اصلا تو بهش پیام نده بزار اون منت بکشه

ن ولا اصن بهش پیام نمیدم تا الان اون فقط س بار استوری ریپ زده و سکوت میکنه همش نمیدونم فازش چیه دقیقا...

خیلی هم مغروره احساس میکنم میخواد من سر صحبتو باز کنم ولی میگم بزا اگ انقد براش مهم غرورش بشکنه مث آدم بیاد جلو

اره بعد از ی مدت ک همش میدید و هیچی نمیگفت بلاک کردم.بعد استوری واتساپ گذاشتم دید انقد مسخره بود دل ...

آهان عزیزم انشالله همیشه پیش هم خوش باشین و حال دلتون خوبه خوب باشه...

دعا کن مال منم برگرده...میگی من همینجوری با بی تفاوتی پیش برم خوبه یا نه؟ دلم خیلی تنگشه🙁