2821
2789
عنوان

ریزش

122 بازدید | 11 پست

بچه ها من چرا اینقد موی ابروم میریزه مداد نمیزنم ابروهام پره باز تقویت میکنم یهو خالی میشه ازریزش عصبیم واسترسی اینم بگم 😢قرص مرص سراغ ندارید یاراه حل

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یه روغن گرفتم میزنم خیلی در اومد پر شد. ابروهام خیلی خالی شده بود

چ روغنی من دارویی میزدم ی مدت 4تا برند استفاده کردم ولی دخترخالم گفت اینازود تاثیرمیذاره ولی موقتیع و تا وقتی بزنی تاثر داره ولی گیاهی دیر تاثیرمیذاره و دائمیه   من کندوش میزنم والا قبلا مورد مرکب میزدم محشر بود مال بادران اما عطاری گفت اینو بزنی کف دستتم مو درمیاد شما چی میزنی

یه ورق زینک پلاس دوزه پایین رنگش روشنه بگیر بخور یه امپول نوروبیون بزن یه امول دسه و قرص اهن ایرانی ...

حتما انجام میدم ولی بااین کرونا نمیشه رفت درمانگاه امپول زد وضع خیلی خرابه

اشنا فامیل کسی بلد نیست اونوقت قرص بیوتین بخر نمی دونم چنده 

ن گلم عمم بلده ک قهریم باهاش😁 باشه میخرم مرسی ینی جواب میده رفتم داروخونه گفتم قرص بده ریزش ابرو دارم گفت اول باید بری چکاب ببینی ریشش از چیه بعد ریششو حل کنی

ن گلم عمم بلده ک قهریم باهاش😁 باشه میخرم مرسی ینی جواب میده رفتم داروخونه گفتم قرص بده ریزش ابرو دا ...

حتما جواب می ده بخصوص نوروبیون و زینک ولی اگه کمبود داری باید دایم بخوری با ماینوکسیدی و دکتر مو چیزی حل نمیشه من که نتیجه ای ندیدم

چ روغنی من دارویی میزدم ی مدت 4تا برند استفاده کردم ولی دخترخالم گفت اینازود تاثیرمیذاره ولی موقتیع ...

گیاهیه از عطاری گرفتم  اسمش روغن تقویت مژه و ابروی تقدیس

خودم قبلا سریتا میزدم سریع در میومد ولی بعدش میریخت از این راضی ام قیمتی هم نداشت ارزون بود

2823
2791
2779
2792