2777
2789
خونه خودشون عقدیم😢

خدا نکشت ترسیدم

من اگه جایی تو بودم همین الان یه ماشین میگرفتم میرفتم جلوی درشون بهش زنگ میزدم میگفتم بیا بیرون کار واجب دارم وقتی اومد بیرون میپریدم تو بغلش یه دل سیر بغلش میکردم میومدم خونمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم دوستم داره و دلتنگه فکر کن امروز با خواهرم حرف زده تو اینستا.. موندم چرا انقد دلتنگه ب خودم ...

اشکال نداره این دفعه رو به خاطر من ببخش بهش پی ام بده

خواهش میکنم حتما این کار رو بکن بهم خبرشو بده

اشکال نداره عید که اومد تلافی تمام این. روزهای که نبود در میاد

امیدوارم...میدونی خیلی میترسم..امشب بهم گفت به دلم افتاده کرونا میگیرم...حالم بده خیلی میترسم از اینکه دیگه نباشه..اینکه دیگه بوی تنشو نداشته باشم.. اینکه دیگه چشاشو نبینم😢😢خیلی میترسم

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
دختر خوب ادم نباید به چیزهای بد فکر کنه👿👿👿👿

مرسی که دلگرمی دادی گلم😍💋❤

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
خدا نکشت ترسیدم من اگه جایی تو بودم همین الان یه ماشین میگرفتم میرفتم جلوی درشون بهش زنگ میزدم میگف ...

😭😭

میدونی حالم خوب نیست اصلا واقعا دو ساعت میشه حالم بده و به شدت حس میکنم کروناس

خیلی میترسم 

میگم ممکنه سر گیجه و سوزش نای هم جز علامتا باشه؟ سرفه هم دارم میترسم به کسی بگم اینطور شدم 😢

اگه من بمیرم شوهرم میره زن میگیرهههه😭😭😭😭😭

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!