2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باعث افزایش حرکات دستگاه گوارش میشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
یعنی چی یکم توضیح میدی؟

میتونه باعث اسهال بشه حرکات روده زیادبشه باعث اسهال میشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

امکان داره از این باشه.شایدم سردی زیاد میخوری.کلن سعی کن گرمی جات بخوری وسردی و کن کنی.بیشترمشکلات تیروئیدازسردی بدنه.گرمیجات مثله خرماکشمش کنجدعسل موز

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
امکان داره از این باشه.شایدم سردی زیاد میخوری.کلن سعی کن گرمی جات بخوری وسردی و کن کنی.بیشترمشکلات ت ...

آره ممکنه ولی یه مدته رعایت میکنم بازاینجوریم ،من تیروییدم میزون بودولی دکترمیگه تاآخرعمربایدقرصو بخوری فک میکنم ازقرصه

به قرص خوردن عادت کردن بعد ازهشت سال.ولی باعث شده موهای زائد روی چونه ام دربیاد

الان بایدتیروییدت پرکارباشه بعد۸سال؟!چکاب میری یاهمینجوری قرص میخوری؟من حرف دکترموقبول ندارم وقتی میزون شده واسه چی بایدقرص بخورم دیونه شدم

نه واسه من پرکارنمیشه.تیروئید من هاشیموتو هست.یعنی مشکل ایمنی دارم سلولای دفاعی بدنم هورمون تیروئید رو اشتباهی دشمن میبینن و نابودشون میکنن اینطوری هرچی هورمون تیروئید تولید میشه کشته میشه.زیر نظر دکتر قرص میخورم هرسه ماهم آزمایش میدم فقط قرصا کم وزیاد میشن

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا