2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

176 بازدید | 15 پست

از ۱۱ سالگیم روز خوش دیگه ندیدم اون موقع که برادرم ۲ سالش بود گفتن هم اتیسم داره هم تومور مغزی داره چقدر دارو چقدر عذاب کار درمانی زجر میکشید داروها کلیه هاشو نابود کرد آرمایشای وحشتناک جلوی چشمم ازش میگرفتن خودم به خواست خودم میرفتم میخواستم کنارش باشم همه دردا به کنار اون موقع همه ی آدمای اطرافمو لز دست دادم چون همشون برادرمو مسخره کردن و زجرم دادن افسردگی گرفتم به زور درس خوندم اما حالا دلم خوب نبود تا رفتم دانشگاه و سال سوم با یک آقایی آشنا شدم فکر کردم میتونه خوشبختم کنه و ازدواج کردم با شرط اینکه بعد مادر و پدرم من میشم مادر برادرم و هیچوقت حق نداره بین من و برادرم فاصله بندازه اونم قبول کرد شوهرم خیلی آقاست خدا حفظش کن اما امان از خانواده بدش که به من همه مدا توهین کردن افترا زدن محبت کردم نشدم کوتاه اومدم نشد تو زندگیم دخالت کردن من رو کردن مرده متحرک از همه بدتر اونا هم داداشمو مسخره کردن همه کار کردم براشون اما به گوشم رسید و خودمم دیدم پشت سرم چیکار میکنن و چی میگن بارها با شوهرم به طلاق کشیده شدیم به خاطر مادرش خواستم بچه دار بشم بار اول همه خانواده شوهرم آوار شدن سرم آزارم دادن مسخرم کردن بچت عین داداشت میشه بعد که سقط شد چقدر حرف و حدیث  چه حرفایی که مادر شوهرم پشت سرم به دکترم نگفته بود..بار دوم حامله شدم تو مجلس فاطمه زهرا زجه زدم تا باردار شدم اما اینم دیروز سقط شد...فکر میکردم خودش بهم هدیه داده فکر نمیکردم هدیه اشو پس بگیره من تاوان چیو دارم میدم که به جای بچم عروسکمو بغل میکنم من به کی بد کردم خدا اینجوری داغ میزاره رو دلم چقدر دعا چقدر نذر و نیاز کردم بازم بچمو گرفت....چرا نفرینای مادر شوهرمو که به حق نیست گوش میکنه چرا میزاره آزارم بدن اما دعاهای من و شوهرم و مادر پدرمو نمیشنوه دیروز برای بار اول بابام گریه کرد مامانم تمام امیدش نابود شد شوهرم داغون شد...جلوی من بچه هاشونو قربون صدقه میرن مادر شوهرم از وقتی سقط کردم جلوی من شروع میکنه قربون صدقه نوه ی پسریش رفتن خواهر شوهرم از قصد دائم عکس بچشو میزاره و بهم میگفتن ما که بچه هامون بغلمونه تو چی پس اشتباه کردی با ما دعوا کردی مادر شوهرم به جاریم میگه مادر نوه ام....دستت درد نکنه خدا دیگه با خودت و با همه امامات قهرم😭😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز اینقدر خودت وناراحت نکن دنیادار مکافاته تقاص قطره قطره اشکات وپس می دن ان شاء الله خداوندبهت یه نی نی خوشگل وسالم بده چشم دشمنات کور بشن😙😙😙

💚اگه چشمت به امضام افتاد از ته دلت بی ادا برای ظهور فرج دعای فرج بخون اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💖💖

عزیزم اجازه نده باهات اینطوری رفتار کنن هر چی گفتن جوابشونو بده بگو برادرم اون دنیا در کنار ائمه و انسانهای پاک جاشه شما آخرتتونو خراب کردین بهشون بگو واگذارتون با املم رضا اگه اذیتم کنید در ضمن هیچ کار خدا بی حکمت نیست اول رو پای خودت وایسا غرورتو نشونشون بده بعد ان شاءاله خدا هم بهت بچه عطا میکته

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  
عزیز اینقدر خودت وناراحت نکن دنیادار مکافاته تقاص قطره قطره اشکات وپس می دن ان شاء الله خداوندبهت یه ...

نخواه گلم که نمیده خدا دستشو گذاشته رو گلوم داره فشار میده خدا کجاست؟؟که آدماش دارن برام خدایی میکنن

عزیزم صبور باش، حال برادرت چطوره؟ صحبت می کنه؟ پسر منم اوتیسم هست درکت میکنم

آره تومورش با دارو پروفسور اشرفیان از بین برد به لطف زحمتای مامانم هم راه میره و حرف میزنه اما خب مدرسه عادی نتونست بره و خیلی از هم سنای خودش عقب تر موند و یکسری مسائل دیگه که این بچه ها دارن برادر من یکبار هم ۲ سال پیش تو بغلم تشنج کرد

آره تومورش با دارو پروفسور اشرفیان از بین برد به لطف زحمتای مامانم هم راه میره و حرف میزنه اما خب مد ...

انشاءالله بهتر بشه، پسر من گاهی کلمه میگه اونم وقتی خودش بخواد، سعی کن رابطه تو با خانواده شوهرت کمتر کنی اینجوری کمتر برخورد و دلخوری پیش میاد

انشاءالله بهتر بشه، پسر من گاهی کلمه میگه اونم وقتی خودش بخواد، سعی کن رابطه تو با خانواده شوهرت کمت ...

چند سالشه؟؟برادر این پروفسور روانشناس اتیسم خیلی به مادرم کمک کرد تو روابطش با برادرم

چهار و نیم سال، گفتار و کاردرمانی میبرمش، من شیراز این دکتر کجاست؟

تهرانه عزیزم برادر منم وقتی ۴ سالش بود همینجوری بود کم کم صحبت کردنش و ارتباطش قوی شد الان ۱۴ سالشه گوله نمکه میمیرم براش