2777
2789
عنوان

چینِ لعنتی😥😥

176 بازدید | 9 پست

بچه ها اوضاع کرمون خوبه یا اینجا هم وضعش خرابه من نگرانم تهران و م و کاشان و گیلان که خیلی وضع خرابه خدا به دادمون برسه مثلا دِ عیدِ باید خوشحال باشیم ولی زندگیمون همش شده نگرانی و غصه

لعنت بهشون.

کره شمالی اولین نفری ک تو کشورش کرونا گرفته رو اعدام کرده،،با وجود اینکه ارتباط مردمش با بیرون دنیا صفرِ....

دیگه ببین این چینی ها دستشون بیفته چکارشون میکنن.

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره پدر سگ های خفاش خور لعنت خدا به اونا که ماها رو بدبخت کردن دم عیدی یعنی به نظرتون تا سیزده بدر تموم میشه امسال قرار بود برم خونه مامانم اونم کرونا لعنتی نذاشته

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
اره پدر سگ های خفاش خور لعنت خدا به اونا که ماها رو بدبخت کردن دم عیدی یعنی به نظرتون تا سیزده بدر ت ...

منم خیلی وقته نرفتم ولی بعد از مساله سلامتی اقتصاد خیلی وضعش بد شده بندگان خدا کسبه که دم عید وقت کارشون بوده الان هیچی مشتری ندارند خیلیاشون چک دارند

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
منم خیلی وقته نرفتم ولی بعد از مساله سلامتی اقتصاد خیلی وضعش بد شده بندگان خدا کسبه که دم عید وقت کا ...

اره واقعا انشالله خدا همین ویروس رو گم کنه الهی امین

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون