2777
2789
عنوان

سقط جنین

262 بازدید | 16 پست

خانمها من  جنین ام رشدی متوقف شده میخوام سقط کنم باید چکار کنم برای سقط 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

نمیخوام قرص مصرف کنم امپول چیز ی نیست بزنمسقط بشه 😔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم اینم پوچ بود؟😭

آره 😔

خیلی متاسفم خیلی دلم گرفت خیلی😔😔اخ خدا یه جوری شدم اشک تو چشام جمع شد کاش نمیدیدم تاپیکتو عزیزم.انشالله خدا به حق اسم عزیزش الله جاشو واست هر چه سریع تر پر کنه و دلتو شاد کنه.حتما برو دکتر عزیزم

عزیزم😓اشکم درومد برای امضات

امیدوارم بزودی دلت روشن بشه

فقط سعی کن کورتاژ نکنی چون رحم دستکاری میشه بعدش بارداری سخت میشه

میشه برای سلامتی و ب دنیا اومدن ب موقع میوه درونم ی صلوات مهمونم کنی؟خدایا دامن همه منتظرا رو بحق علی اصغر سبز کن🙏
خیلی متاسفم خیلی دلم گرفت خیلی😔😔اخ خدا یه جوری شدم اشک تو چشام جمع شد کاش نمیدیدم تاپیکتو عزیزم.ان ...

عزیزم الهی بمیرم ناراحت نباش 

خواست خداس ☺️ خودشصلاح دیده 

عزیزم😓اشکم درومد برای امضات امیدوارم بزودی دلت روشن بشه فقط سعی کن کورتاژ نکنی چون رحم دستکاری&nb ...

مرسی عزیزم الهی بمیرم گریه نکن

عزیزم الهی بمیرم ناراحت نباش  خواست خداس ☺️ خودشصلاح دیده

اره عزیزم خدا خیلی مهربونه همیشه واست دعا میکنم قول میدم همیشه دعا میکنم که دلت شاد شه اسمتو بهم میگی؟اسم من مهساست

عزیزم الهی بمیرم ناراحت نباش  خواست خداس ☺️ خودشصلاح دیده

حتما دکتر برو برای سقط یه پیشنهاد شوهر ت آزمایش اسپرم رو تو یه مرکز ناباروری معتبر مثل رویان یا ابن سینا یا اصفهان انجام بده شوهر من آزمایشش تو شهر خودم خوب بود ولی تهران افتضاح بود میدونم خیلی سخته خدا بهت کمک کنه سقط راحتی داشته باشی

اره عزیزم خدا خیلی مهربونه همیشه واست دعا میکنم قول میدم همیشه دعا میکنم که دلت شاد شه اسمتو بهم میگ ...

مرسی گلم اسمم منم فاطمه اس ☺️

الهی عزیزم چقد ناراحت شدم 

ب امید خدا ب زودی زود خدا ی نی نی سالم بهت میده منم الان چن ماهی میشه بدجوری دلم نی نی میخواد‌ولی همسرم فعلا راضی نمیشه ۵ساله عروسی کردیم😔😔😔😔😔😔😔😔😔

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌